-
No te panoramki to miła sprawa.
A najbardziej mnie urzekły chyba te szpaki. Prawie jak z Hiczkoka 
Jak nastepny raz bedziesz molestowany polecam Nieborów, miły pałac i park do spacerków i focenia
-
Ja jestem praktycznie co weekend nad jeziorskiem bo tam mieszka moja druga polówka i powiem tak, syf jest niestety w zalewie od kilku lat i dopiero się to zmieni za jakieś 1,5 - 2 lata (plany na oczyszczalnie już są) ale miejsc do fotografowania jest tam sporo. Polecam zejść z tamy w dół i iść wzdłuż rzeki (dwa przełomy na których ryby czasami starają się przeskoczyć na pietro wyżej)
no i dalej jest pare fajnych zakoli rzeki. Opócz tego resztki bunkrów (okolice miejscowości Brzeg). Polecam to miejsce do fotografi także zimą czasami wodu jest tak mało że widać na dnie resztki życia które zostało zalane (fundamenty domów, drogi).
-
A ja niby to dla świętego spokoju poszedłem w sobotę wieczorem na mały spacer (byłem 10h na uczelni). Jako że koncert OZ był fatalnie nagłośniony to sobie poszliśmy do domu po 2 piosence (ufff), wtedy mnie naszło żeby zebrac kilka kasztanów. Niestety fot nie mam bo Olek na wczasach w serwisie w Czechach, a szkoda bo szukanie kasztanów z latarką z telefonu pod drzewami (w okolicach śmietnika) było bezcenne, tak samo jak litościwy wzrok ludzi wyprowadzających pieski które kakały miedzy te kasztany.
-
Kowalikster a nie pomyliłeś kasztanów z "psimi kasztanami"???
-
Na szczęście nie
W końcu miałem latarkę.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów