dzięki za odpowiedzi przynajmniej niektóre z nich, jak tylko moje zdjecia zlapia odpowiedni poziom dla tego forum to na pewno tu wrócę, na razie dziękuje i pozdrawiam
dzięki za odpowiedzi przynajmniej niektóre z nich, jak tylko moje zdjecia zlapia odpowiedni poziom dla tego forum to na pewno tu wrócę, na razie dziękuje i pozdrawiam
Patrzę , że pogoda w UK raczej fotografom nie dopisuje![]()
Ehhhhh, nieładnie tak się naśmiewać.ciągle zapominam ze w Polsce internet to luksus a jak jest to bardzo wolny...![]()
SP-565, Rebel T3
http://www.vitoos.blox.pl
Tym razem chyba w dobrym rozmiarze
Teraz przedobrzyłeś
Zdjęcie o takich rozmiarach powinno mieć (żeby nie było widocznych śladów kompresji) ok. 200KB
PS
Prostuj horyzont, bo jak mówią, woda się ze zdjęcia wyleje![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rozmiar dobry, kadry dużo ciekawsze ale krzywe (zobacz linie horyzontu). Chetnie zobaczę następne. Pzdr
E-520 i inne foto szpeje
Miejsca interesujace i widać, że podchodzisz i chcesz ciekawiej pokazać a to na początek brzmi obiecujaco. Istotnym też jest kwestia techniczna jak wspomniano prostowanie linii horyzontu tak dla estetyki w kadrze. Bryły budynków są ciekawsze w ujęciach gdzie perespektywa i geometria idą w parze. Zachęcam do dalszych zabaw z fotografią.
pozdrawiam Wiejo
nie będe się powtarzał z horyzontemOstatnie mi się podoba
Co do uwag to tak jw.
Podoba mi się nr 18.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150