Ładne jesienne listki![]()
Ładne jesienne listki![]()
podobają mi się kolory liści na ostatniej wrzucie![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Załączam poświąteczną fotę (prezent dla mamy, a jakże... mnie takich perfum nikt nie kupuje).
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Nie ciekawe otoczenie perfumu tj chyba na jakiejś chusteczce stoi PD coś czarnego prześwitujeNa pewno dostaniesz kiedyś lepszy
![]()
Nie przyznaję się do tego "rusztowania"...![]()
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Ruski rok mnie tu nie było... Postanowiłam się przypomnieć.
Poproszę Was o ocenę i wskazówki odnośnie zdjęć koncertowych. Te robiłam dawno temu i to trochę z przypadku... Odleżały się, zebrałam odwagę i poddaję się Waszej krytyce.
Pozdrawiam.
P.S. Chciałam jeszcze dodać, że w żadnym wypadku nie jestem fanką panów, którzy znaleźli się na tych zdjęciach.
Zdjęcia koncertowe to moim zdaniem jedne z najtrudniejszych kategorii. Przede wszystkim ze względu na światło. Najbardziej podoba mi się pierwsze ze względu na niesztampowe pokazanie klimatu koncertu
Co do bycia fanką/fanem to chyba nic złego a zwłaszcza tak świetnego gitarzysty jak Grzegorz Skawiński![]()
Bardzo ładne są te Twoje koncertowe zdjęcia, najfajniejsza rzeczywiście 1. Nigdy nie widziałem podobnego pokazania tematu koncertu
Bardzo fajne
Cieszę się, że koncertowe się podobały.
Zamieszczone przez Quentin35
Ponieważ pogoda była sprzyjająca i warunki czasowe również, to chciałabym się pochwalić moimi wiosennymi strzałami.
Ostatnio edytowane przez svantetic ; 1.05.10 o 12:16
19 - coś wiewiór nie ma ostrości...