Zdjecie nr 6 jest bardzo ok. Widze tu proby winietowania, oswietlania. Wyszlo niekonsekwentnie. Warto swiatlo kierowac na pierwszy plan tymczasem bardziej doswietlone jest tlo. Powodzenia![]()
Zdjecie nr 6 jest bardzo ok. Widze tu proby winietowania, oswietlania. Wyszlo niekonsekwentnie. Warto swiatlo kierowac na pierwszy plan tymczasem bardziej doswietlone jest tlo. Powodzenia![]()
Fotka nr 1- lubię takie klimaty, jednak ja bym ukazał jak nawiększą część takiego , klimatycznego lokalu (lub fotka z zewnątrz) a nie tylko wycinek. Tu niestety bez szerokiego kąta i statywu się nie obędzie
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję za wskazówki.
Szukam sposobów jak sensownie zepsuć 6, a tym czasem dorzucę dwa zdjęcia w BW.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
7 - czymś zePSuta (pewnie to wina winiety) bo ptaszynki jakieś dziwne wyszły ale za to Stairway To Heaven są fajne![]()
E-520 i inne foto szpeje
z poprzedniej strony 3 wpadła mi w oko reszta mało ciekawa
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Dziękuję za wszystkie komentarze.
Wrzucam inną wersję 7, i dwa nowe zdjęcia.
Co do 10 mam pytanie: chciałam się pobawić w coś, powiedzmy, reporterskiego, uchwycić bałagan, smutek, opuszczenie (zabrzmiało patetycznie i zarozumiale, wbrew intencjom). Ale odnoszę wrażenie, że na zdjęciu panuje zbyt duży bałagan i brakuje przejrzystości. Starać się to nadrobić PSuciem, światłem, kadrowaniem, czy dać sobie spokój i próbować takie sceny jakoś inaczej uchwycić?
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Tylko nr 3 z poprzedniej strony. Reszta jakoś bez żadnych odczuć ani pozytywnych ani negatywnych.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Odgrzebuję wątek.
Zima piękna za oknem (choć aktualnie biel zaczyna topnieć...), a ja wygrzebałam zdjęcia z początku jesieni i niniejszym je tu wrzucam.
Pozdrawiam przedświątecznie.
Ładne kolorki. Bardzo ładne.
Szkoda, że piesek ma przestrzeloną ostrość.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Polubilem pieska... fajne ujecie!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO