DziękujęNaprawdę mi miło. Wiem, że to co tu prezentuję jedni trawią lepiej , inni gorzej
Cieszę się z odwiedzin, i śladów obecności, to najlepsza w sumie nagroda za pracę nad obrazkami. Coś niebawem zaserwuję nowego lub starego
Pracuję już dość długo nad pewnym projektem dość krwawym, jeżeli osiągnie on zadowalającą formę to zawita na forum
![]()
Spac znow nie bede mogl.....Dirty talk robi wrazenie..!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wizja agonii w postaci krwiożerczej paszczy zrobiła ogromne wrażenie swą bezwzglednością i brakiem odwrotu. Grzesznik z swą szkaradną naturą a o człowieczeństwie świadczą pałające złym blaskiem oczy ukrywające się w głębokim cieniu czaszki. Zagubiona dusza świetnie zdaje się niemo krzyczeć a pazury na ustach pogłębiają zagubienie. Dwa ostatnie nie mówią do mnie tak mocno jak opisane ale dają mocne wrażenia.
pozdrawiam Wiejo
Orbit of me - fajne, powiedział bym nawet, że "miłe i urocze" porównując do ostatnio zaprezentowanych prac.
Za to ostatnia fotka do mnie nie przemawia.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Panie dr_feelgood masz Pan ostro zryty cymbał.
Oczywiście w pozytywnym tego znaczeniu, Mr.Pigus i Agonia położyły mnie na łopatki.
Gratuluje wyobraźni i umiejętności.
Pozdrawiam
Wylepiony
Uprzedź mnie na priva jak Ci się uda to skręcę sobie jakieś tabletki nasenne bo czuje że będzie szokująco![]()