OO wlasnie
A dzisiaj na dobranoc...
Ona przychodzi każdego wieczora...
OO wlasnie
A dzisiaj na dobranoc...
Ona przychodzi każdego wieczora...
Twoje zdjęcia/grafiki są niesamowite.Skąd Ty czerpiesz takie pomysły? Psychodelia normalnie, oczywiście w pozytywnym znaczeniu
Dla mnie na 6 wszystkie Twoje prace, naprawdę mi się niesamowicie podobają
![]()
nie umiem ocenić - ale bardzo lubię tu zaglądać![]()
mój wątek tutaj >>>klik<<<
Dzieki
Od lat ogldam mnóstwo zdjęć, grafik, montaży. Wiem co lubie, jak typ estetyki, lub wizja świata mi się podoba, samo przyszło. We łbie się pojawia jakiś obraz i zaczynam dłubać. To co robie to jakas wypadkowa, efekt miliona zdjęć które obarzałem, zrobiłem i tego co mi siedzi w wyobraźni. Lubie miejsca których nie ma na mapie, lubie postacie które nie istnieją, lubie kolory, lubie klimat. staram się go wyłapywać wszedzie gdzie jestem. No i takie sa efekty. Dąże w tym do doskonalosci traktując jako zabawę jednocześnie. mysle ze jak czasu mi nie zabraknie to osiagne kiedyś poziom jaki bym sobie zyczył.
No i najwazniejsze, browar, u boot, fajka, jakis proszek i jedziemy![]()
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 27.09.09 o 22:22
Ojciec Chrzestny i Ona na cmentarzy najbardziej się mi podobają. To pierwsze mnie rozbawiło (zanim załadowało się zdjęcie, spodziewałem się czegoś krwawego) a drugie przypomina mi jakiś francuski film... ino nie pamiętam, który.
Zdravím.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
No nie wiem szczerze mowiąc z jakim filmem moze sie kojarzyc
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Na dobranoc tylko zdanie jedno... Ona zawsze znika o świcie.
Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 28.09.09 o 21:42 Powód: Automatyczne scalenie postów
No dwa ostatnie, nazwę je "cmentarne", pobudzają wyobraźnię. Oba bardzo klimatyczne, tajemnicze. Patrząc na te historie zastanawiam się, co jest realne. Czy cmentarz nawiedzany przez ducha? A może to kobieta odwiedza inny świat w swoim śnie?
Pozdrawiam, Jola
Mozecie scenario dopisacJa zamilkne
Jolly i wlasnie... dowolnosc interpretacji, co jest realne a co halucynacją
Sama dopowiedz sobie historię, bedzie to Twoja prywatna ilustracja tego co wymyslisz. Na tym urok swiata równoległego polega![]()
Podobają mi się twoej prace. Gratuluje wyobraźni.