Super seria, zwłaszcza kot na dachu samochodu oraz zdjęcie z budynkiem (to nad nosorożcami).Budzą grozę te Twoje puste przestrzenie.
P.S. notorycznie zaglądam na moje morze, czekając na nowe zdjęcia![]()
Super seria, zwłaszcza kot na dachu samochodu oraz zdjęcie z budynkiem (to nad nosorożcami).Budzą grozę te Twoje puste przestrzenie.
P.S. notorycznie zaglądam na moje morze, czekając na nowe zdjęcia![]()
Cieszę się, że żyjesz, brakowało Twoich demonów![]()
czas czas czas... ciagle nowe projekty, praca, klienci, nie mam kiedy. Idzie się zarąbać. Postaram się częsciej bywaća Moje more to już wogole kaplica
na plaży to siadam i zawieszkę łapię, aparat leży w torbie, same zdjęcia nie chcą się robić
![]()
Z przyjemnoscia znow tu zagladam![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No, no, powiało świeżością, bardzo udane prace, jest na czym oko powiesić, świetna robota !!!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Masz dar, co tu gadac....
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Drogi Doktorze - cieszę się, że przypomniałeś sobie o nas czekających na Twoje prace , może zmień system , zamiast dawać wątkowi umierać pół roku zasil go w każdy pierwszy piątek miesiąca o jedną - dwie prace.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzieki wszystkim. Apz racjabędzie częściej
Dziękuję za wizyty !
rewelacja jednym słowem![]()
a teraz czas do pracy się zwijać![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
O qrcze bolek.. rewelacja!!
Z jednej strony mówi się, że "fotomanipulacja" to tylko "zabawa fotoszopem" i ze "prawdziwy fotograf" zrobi wszystko za pomocą aparatu fotograficznego.
Ale przecież ingerencja w zdjęcie daje ogromne możliwości przekazywania własnych przesłań. Foto-manipulant mówi znacznie wiecej o sobie niż fotograf, bo ma więcej kredek w swoim przyborniku.