alien w słoikudr co tu gadać rewelacyjnie przedstawiasz swoje wizje ,fajnie było by widzieć Twoją okładkę na jakiejś dziwnej płycie z jeszcze dziwniejsza muzyką
.
Pozdro
alien w słoikudr co tu gadać rewelacyjnie przedstawiasz swoje wizje ,fajnie było by widzieć Twoją okładkę na jakiejś dziwnej płycie z jeszcze dziwniejsza muzyką
.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 25.09.09 o 10:50
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Bardzo fajne i ciekawe prace. Ale... dla mnie to grafika komputerowa. Zresztą już chyba to pisałem kiedyś.
Dziękuję Wam wszystkim
Co do okładek, sa na kilku płytach, ale niestety niezbyt znane zespoły w Polsce, nie wiem nawet czy ich płyty sa sprowadzane, muzyka baaardzo niszowa. Nie ten poziom mz. ale z czasem....![]()
Graficznie świetne, chętnie bym ci dał jakieś swoje foty do obróbki w ramach eksperymentu. Ciekawe co by z nich powstało.
![]()
No, co by wyszło to zalezy od dnia, nastroju i recz jasna rodzaju zdjęć otrzymanych
Jeżeli tylko masz ochote na współpracę taką to ja nie mam nic przeciwko, jak tylko czas pozwoli i coś do głowy przyjdzie, z chęcią pomajstruję
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzisiejsza wrzuta
20. Hippopopopotamus
21.
Endless silence
22. Samotnosc
23 Desires
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 25.09.09 o 19:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jest fajniezakręcone!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
22. - Samotność - ależ klimacik...
Chyba najbardziej pasują mi Twoje zdjęcia w których najmniej widać majstrowanie (te wszystkie plamy, faktury, przeszkadzacze), takie w miarę czyste.
I bez księżyca
Oczywiście to żaden zarzut - fajnie że jest różnorodnie, każdy znajdzie swój klimat.
"Samotnością" to się wpasowałeś dziś nieźle w mój nastrój. Klimacik taki, że aż ciarki przechodzą i chce się wyć niemalże.
Za to Endless Silence trochę spokoju i ukojenia przynosi. Na szczęście.
Pozdrawiam, Jola
Na dobranoc "Strażnik snów"
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 25.09.09 o 22:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
Z tą obróbką sama dziewczynka (bez gęby) też byłaby ok. Śliczna, długowłosa dziewczynka...