Dzięki
Rozlałem wcześniej, był epizod z polędwicą![]()
Dzięki
Rozlałem wcześniej, był epizod z polędwicą![]()
Zazdroszczę warsztatu!
zZz
Raczej na forum się nie udzielam choć przeglądam zdjęcia większości forumowiczów. Twój wątek też przeglądam choć przyznam się, że nie systematycznieZ ciekawości obejrzałem Twoje prace na Twojej stronie i zupełnie odleciałem. Przeniosłem się w inny wymiar. inna rzeczywistość.
Twoje prace zmasakrowały mnie psychicznie![]()
Szczerze zazdroszczę pomysłów, spojrzenia oraz umiejętności.
Z ostatnich B jest rewelacyjna!
pozdrawiam serdecznie i obiecuje być na bieżąco![]()
zaczęłam oglądać 'od tylca'twoja galerie i poooodoba mi sie 'Orbit of me'...ale za to mistrzostwem jest dla mnie 'agonia'. zakochalam sie w tym [ swoja droga- zainspirowal cie moze troche 'beetlejuice' przy tym? ;> ] i chce to miec w duzym formacie nad lozkiem :]
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Oo, zapomniałem już o tym filmiedobrze że mi przypomniałaś
Jeżeli jesteś zainteresowana zdjęciami, na www są namiary do mnie. Jestem elastyczny w negocjacjach
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzisiaj zapraszam do pewnej krainy. Krainy ciszy i wiatru.
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 8.12.09 o 23:20 Powód: Automatyczne scalenie postów
Śledzę na bieżąco Twój wątek, ale... ta cisza i wiatr... łagodnie jak nie Ty. Aż poczułam przyjemny wiatr we włosach i postanowiłam napisać posta
.
Gratuluję wszystkich prac, rewelacja. I życzę by wena dalej Cię nie opuszczała i być zachwycał (nie tylko) forum swoimi pracami
.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Jak powiało ze zdjęcia to lepszej nagrody nie madziękuję
![]()
wieje wieje piasek mi się z monitora wysypałtrza zamieść albo się położyć.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Taz, na piasku nalepiej się leży![]()
emanuje ciszą aż słychać wiatr![]()