Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: E-3 - zachować czy mnie oszukali ?

kowalikster
    Gość
    Niedoprecyzowałem mojej wypowiedzi. Pisałem o akumulatorach litowo-jonowych i oczywiście o niecałkowitym rozładowaniu.
    Mea culpa.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ja bym takie coś od razu odesłał w pip. To nie kit za 2 klocki żeby olać temat. Nigdy nie wiadomo co kto grzebał w środku paluchami - mało to talentów objawiło się choćby na forum?

Kiedyś chciano mi śmiganego E-330 wcisnąć, to wziąłem odpowiedni druk i odstąpiłem od umowy. Sklep zyskał nadwątlone zaufanie i popłynął na przesyłce powrotnej a kolejnego E-330 kupiłem gdzie indziej.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Ja w ogóle się zastanawiam, po co Ci E-3 skoro taniej możesz mieć E-30, bez bandingu...
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Szczecinek, Poland
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez majorek Zobacz posta
    Kupiłem dzisiaj taki zestaw:
    http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ol...silajacy.bhtml

w cenie 7299zł (pisałem w dziale dobra cena o tej promocji)
    przyszedł sprzęt do sklepu, ale...karton wyraźnie otwierany, wszystko idealnie czyste, folia tylko na mono ekranie i 200zdjęć przebiegu z menu serwisowego wynika...czyli powystawowy, a może po serwisowy ?

co sprawdzić w korpusie, szkle, by mieć pewność, że warto to zatrzymać, prawnie mam 10 dni na zwrot towaru zamówionego przez internet, nawet z odbiorem w sklepie.
    Ja kupiłem w media nie dla idiotów za 6999 z 12-60, po odpaleniu menu serwisowego okazało sie ze było 799 klepnięć, dodatkowo w następnym dniu po zakupie okazało sie ze wyswietlacz lcd sie rozłazi w dolnym rogu (obudowa - śrubka puściła, było o tym już na forum.), teraz zaczeło wyłazić z niej coś fioletowego gumowatego - na moje oko to uszczelka. Do media mam jakies 70km więc sobie odpusciłem oddawanie do sklepu, ale wyślę na gwarancję jak tylko w moim mieście skończy się sezon koncertów i przedstawień, albo jak będzie ponad 2tygodniowa przerwa (za tydzień np. mamy koncert Anny Marii Jopek, a ja dla naszej Samorządowej Agencji Promocji i Kultury - SAPIK robie fotki do ich serwisu internetowego, i nie moge oddać aparatu, tymbardziej że na wszystkie koncerty i spektakle mam wejście za free pod warunkiem robienia zdjęć, tak więc szkoda by było nie korzystać)... decyzja należy do ciebie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Ilość zdjęć jak już tu psiano nie oznacza, że był to towar używany. Rozklejający się LCD to ponoć wada E-3 i w kolejnych modelach uchylny LCD zrobili inaczej(mi odpukać lcd działa OK), wiec to też nie wina sklepu.

Alleg_pl każdy sklep czy ma dużą czy małą renomę ma 1 do macania a sprzedaje w pudełkach. To chyba nic zaskakującego dla Ciebie? Przecież nie będą ciągle pakowali jednej sztuki a drugą wystawiać;D

Różnie bywa z rabatami na ten ekspozycyjny towar. Ale to nie ma co wieszać psów na kimś/czymś i bluzgać tylko jak się nie podoba to iść gdzie indziej i tyle. Cyrk mamy już jeden - na Wiejskiej w wawie i to wystarczy. Dodatkowego obwoźnego po sklepach robić nie musisz (bo jak rozumiem to ten typ klienta reprezentujesz)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Oddaj E-3, weź E-30, conajmniej dwa problemy z głowy.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia