Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 188

Wątek: Czy są jeszcze użytkownicy E-1

  1. #21
      | OlyJedi Awatar grizz
    Dołączył
    Jun 2005
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    12.856
    Siła reputacji
    161
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez arhtus Zobacz posta
    posłuchałem na you tube i wiem już że tak ma być

    a jeśli chodzi o potwierdzenie AF na matówce czy Jedynka nie ma podświetlanego punkty u mnie nic nie mruga
    Nie ma... miga tylko na pasku ustawień (po aktualizacji firmware, ale to pewnie juz masz)

    Zresztą to praktycznie nie ma sensu, bo i tak używa się tylko środkowego pola.

  2. #22
    | OlyJedi
    Dołączył
    Jan 2009
    Mieszka w
    Świętokrzyskie
    Posty
    428
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Siemka
    Troszkę się pobawiłem nowym nabytkiem i zaczyna mi się wielce podobać,
    ależ Toto z dodatkowym gripem fajnie się trzyma
    Soft mam już 1,4 ale dziwnie się czuję kadrując. To pole centralnego AF na matówce jest całkiem spore i przydała by się tam jakaś centralna kropa

    Martwi mnie troszkę ten wyświetlacz jak wspomniałem jak sie przyjrzę to tak lekko drży. Spotkał się już ktoś z czymś takim

    No i wreszcie wiosna dzisiaj spotkałem już tyle robali łoł niedługo zacznie się polowanie

  3. #23
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Dołączył
    Jun 2004
    Posty
    5.024
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    Mi nic nie drży, ale jak się wpatrzyć, to widać odświeżanie, czyli lecące takie paski z góry na dół.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

  4. #24
    Alleg_pl
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez arhtus Zobacz posta
    Martwi mnie troszkę ten wyświetlacz jak wspomniałem jak sie przyjrzę to tak lekko drży. Spotkał się już ktoś z czymś takim

    zimno mu... wez go przytul, ogrzej, cyknij troche zdjec. napewno mu sie poprawi!

  5. #25
    | OlyJedi Awatar irek50
    Dołączył
    May 2005
    Mieszka w
    Zamość
    Posty
    2.087
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Ja powróciłem do E-1 (z moim celownikiem kątowym) przy zdjęciach portretowych w zakładzie foto -- natomiast przy reporterce, grupach, reprodukcjach itp używam E-3--pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 21.03.10 o 07:56

  6. #26
    | OlyJedi
    Dołączył
    Jul 2005
    Mieszka w
    Galicja
    Posty
    1.025
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    A ja dalej posiadam dwie E1, uzywam tej starszej, nową zostawiam na zapas, lub na sprzedaż.
    Zaskoczeniem pewnym ( choc to troszke przewidywałem) bylo porównanie zdjeć z E1 do Kx Pentaxa, w dzien sloneczny, ze sniegiem. Dziadek na iso 100/200 swietnie sie trzyma, pomimo mniejszej rozdzielczosci, fotki na 26 calowym lcd sa naprawde dobrej jakosci, podobnie jak na papierze. Fajne kolory, nie przepala, przecietnemu czlekowi nic wiecej do szczescia nie trzeba.
    Innych zalet nie musze przedstawiac.
    Aparat ma tyle lat-7 i nadal moze smialo sluzyc kazdemu wedrujacemu po swiecie czlowiekowi i nie peka konkurencji.
    Niestety wysokie iso jest slabiutkie i tu mloda konkurencja pokazuje pazurki.
    Czesc.ch.

  7. #27
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar icelander
    Dołączył
    Oct 2006
    Mieszka w
    Krakuf
    Posty
    999
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Używam także E-1 (Od Hrabiego M). Iso tylko na 100, do tego albo sigma 30 mm , zd50 albo 7-14. Z dłuższymi szkłami nie używam.
    Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!

  8. #28
    | OlyJedi
    Dołączył
    Jan 2009
    Mieszka w
    Świętokrzyskie
    Posty
    428
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Witam
    Mam problema
    W podglądzie fot nie moge włączyć histogramu, dziadek mój nie pokazuje także przepaleń/niedoświetlonych obszarów. Mam tylko dwie opcje podglądu pełny ekran i miniaturka z mini exifem

  9. #29
      | OlyJedi Awatar grizz
    Dołączył
    Jun 2005
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    12.856
    Siła reputacji
    161
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez arhtus Zobacz posta
    Witam
    Mam problema
    W podglądzie fot nie moge włączyć histogramu, dziadek mój nie pokazuje także przepaleń/niedoświetlonych obszarów. Mam tylko dwie opcje podglądu pełny ekran i miniaturka z mini exifem
    Przycisk podglądu(przytrzymać) + kólko. Albo, dla innych opcji: przycisk info(nacisnąć), a potem przycisk info(przytrzymać)+kółko

  10. #30
    | OlyJedi
    Dołączył
    Jan 2009
    Mieszka w
    Świętokrzyskie
    Posty
    428
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Już mam, wielkie dzięki grizz
    Troszkę to wg mnie niepotrzebnie skomplikowane ale jest.

Podobne wątki

  1. Użytkownicy Linuxa ..... [luźna rozmowa]
    By fotomic in forum HydePark
    Odpowiedzi: 643
    Ostatni post / autor: 1.05.15, 16:21
  2. byli uzytkownicy C4000 laczcie sie ;)
    By qwerty in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 13.07.09, 00:07
  3. Użytkownicy Olympusa C150 zaglądnijce tu...
    By Black in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 27.11.04, 13:22
  4. Jeszcze raz o DPI
    By Kwera in forum Porady dotyczące fotografii
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 15.10.04, 00:15

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.