Marcin1323: prosba... daj w podpisie jaki masz aparata fotki podobają mi sie (moze ta przepalona nr 2 mniej), co do nr 1 mam mieszane uczucia bo pomysł ciekawy ale jakos do mnie nie do konca trafia... no ale to takie tam subiektywne widzimisię
![]()
Marcin1323: prosba... daj w podpisie jaki masz aparata fotki podobają mi sie (moze ta przepalona nr 2 mniej), co do nr 1 mam mieszane uczucia bo pomysł ciekawy ale jakos do mnie nie do konca trafia... no ale to takie tam subiektywne widzimisię
![]()
dodałem podpis ale go jescze nie widzę, wiec na wszelki wypadek napiszę : miolta Z-1, karta 128 kingston, statyw vangtuard vt-100 i łądowarka i aku trust 1800mAh. co zaś sie tyczy pzrepalenia to miałem taki problem głównie ze zdjeceim 4, jak chciałem mieć dużą głebię ostrości na zniczu i starałem sie aby nie był pzrepalony, to niestety ale reszta, czyli otoczenie były zbyt ciemne i nie było tak uwidocznieone rozbicie światłą na te wąskie promyki, jak zwiększałm ilość świała, efekt sami widzicie , problem ten dotyczy też pozostałych ujuęć. czy możecie udzoelić mi jakiejś porady w tej kwestii? zdjeciami nocnymi dopiero zacząłem się zajmować i jestem na etapie nauki wczesnoszkolnej![]()
minolta dimage Z-1, 128 SD KINGSTON + tulejka + statyw Vanguard VT-100 + ład. i aku. trust 1800mAh
dzieki - lepsze fotki i tak u mnie kwestia przypadku bo najczesciej na codzien mam do czynienia czesciej z warunkami z którymi nie do konca potrafie sobie poradzic![]()
Hmmm, swietny nastroj na Twoich fotkach... dotyczy takze kropel wody (chyba sugestia powyzszym kontekstem?) Pzdr.
qwerty: pierwsza fotka jest niesamowita. Druga juz nie robi takiego wrazenia.
760uz + King zamiennik CLA 4 + King UV 52mm + statyw
Reguły są po to, aby je łamać, ale nalezy je wcześniej dobrze poznać.
Las krzyzy jakos do mnie nie przemawia, no moze pierwsze w serii, ale woda na plycie grobowca - super (pierwsza lepsza od drugiej).
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888