Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
fajneszczegolnie nr1
filtr gwiazdkowy?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Tak, filtr gwiazdkowy.
Załowałem tylko, że byłem w Bieszczadach, a tam są raczej nowe cmentarze i nie ma starych nagrobków. Stare są oczywiście zapomniane cmentarze rozsiane po lasach, no ale w dzień nie mogłem wybrać się do nich, a w nocy z braku zniczy na nich (niestety smutne ale prawdziwe, nikt o tych grobach nie pamięta) chyba nic ciekawego by nie wyszło.
swietny taki filtr... chyba bede musial na allegro takie cos sobie sprawic![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
fotka super, oczywiście ta pierwsza,
a skąd ta niebieska poświata na krzyżu, która to dodaje jemu trójwymiarowości?
Jeronimo
20 zł z przesyłką mnie to kosztowało, polecam.
prawda prawda, krzywo ta armatka wyszla...teren nierówny był a niechaiło mi sie bawić w poziomowanie statywu :P
A co do ostrości to zrobiłem to specjalnie w PSieTaki miałem zamysł
@MichelCat: śwetne kolory na 5 fotce, mi niestety nie udało sie przeforsować WB tego pomarańczowego koloru od zniczy![]()
4 też bardzo ciekawa
@luc4s: 1 fota świtna, do tego te gwiazdki bardziej nadają uroku. Ostatnia też ma fajny klimat
@Jeronimo: Najbardziej mi sie podoba płomyk w 2 fotceŁadnie się ułożył na wietrze. Ja jakoś nie wpadłem by zrobić też znicze z bliska
Tylko pstrykałem banały, z których większość nie wyszła. Stąd wystawiłem tylko dwa
![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
witam, właśnei wróciłem z cmentarza miejskiego w mojej mieścinie zwanej Gostynin, oto kilka fotek:
1
http://www.3elt.com/upload/c4xxxxxxxx.jpg
2
3
4
5
Moded by Vodnik: Za duze 1 foto (640 w max boku). Zmiana IMG na URL
Najlepiej to mi sie 3 podoba, pozostałe są przepalone, a 2 to już wybitnie.