Wybitne i tajemnicze ! Bomba.
Wybitne i tajemnicze ! Bomba.
no coz, warto było zmoknąc aby usłyszec tyle miłych słowdzięki
![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
@qwerty: Pierwsze zdjęcie po prostu niesamowite, dla takiego ujęcia to można moknąć![]()
@Rick van Dyke: szkoda, że czołg trochę nieostry i cokół deczko krzywyDrugie zdjęcie bardzo fajne, niezły reflektor mają, myślałem na początku że to lampa błyskowa Olka
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
No to teraz ja wrzuce swoje 3 grosze
w tym roku jakos nie mam weny tworczejmoze to jest zwiazane z tym ze bylem tylko na malych miejskich cmentarzach gdzie bylo wiecej ludzi niz grobow...
1)
2)
3) osamotniony...
4.a zabawa z przeslona...
4.b
6) ten lisc tak lezal.... nic nie ukladalem
7) lepsza figurka niz tlum ludzi...
8.a - zabawa z ostroscia...
8.b
10)
11)
12.a - no i znowu zabawa z ostroscia....
12.b
w tym roku zrobilem 184 zdjecia....niestety wiekszosc to pomniki..
Pozdrowionka
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
no ale to nie to co wasze niestety, be better![]()
www.michalmilde.pl
@Rick van Dyke
1 fotka bardzo krzywa. 2 mi sie podoba wlasnie przez to oswietlenie.
@Jeronimo
3, 4a i 4b tez krzywo. Na 2 nie wiem czy dobrze ze krzyz w srodku. Bardzo podobaja mi sie "zabawy z ostroscia".
@MichelCat
Wydaje mi sie, ze 3 fotka za jasna. A ostatnia bardzo prawdziwa...
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
tak trzecią trochę prześwietliłem. Wszystkie robiłem w RAW, więc dało się wyciągną naturalne barwy zdjęc.
www.michalmilde.pl
WitamPoza pochwaleniem nie mogę sie ustosunkowac do zadnej fotki bo... nie potrafię...
Smieszne ale prawdziwe... to swieto jakos tak na mnie wpływa ze zachwycam sie kazdą z nim związaną fotką... a ze cmentarze są zbiorem dzieł sztuki... (mam tu na mysli głównie zabytki ale nie tylko, takze dekoracje bo w takiej kategorii to widze) to tym bardziej nie mogę obiektywnie ocenic ani tych dzieł ani sposobu ich ukazania... wieczorem spróbuję jeszcze cos wrzucic...
![]()