Ha, Mirku - czasem lepsza łyżka dziegciu niż garść cukru - ale wszystko lepsze od ciszy ! - dzięki !!
Ha, Mirku - czasem lepsza łyżka dziegciu niż garść cukru - ale wszystko lepsze od ciszy ! - dzięki !!
mój wątek tutaj >>>klik<<<
Eksperymentalnie moje pierwsze B&W. Twierdza Dobrošov Czechy
Kilka zdjęć z zawodów jeździeckich. Było ciężko: właściwie tragedia bo z karty zaledwie kilka ujdzie. W związku z tym pytanie: jak panoramować takiego jeźdźca żeby tło było ładnie rozmyte a sam obiekt ostry. W zasadzie ostre miałem tylko tam gdzie czasy 1/160 1/200s a to wiadomo prawie zamroziło tło, czy stabilizacja matrycy z następnych olków w takich sytuacjach pomaga?
Fajnie uchwycone to ostatnie![]()
pierwsza panorama - Pasmo Masłowskie k/Kielc - chyba lepiej klikać bezpośrednio w link nad miniaturką - no i oczywiście prooooośba - zdjęcie nie jest doskonałe wiem ale może jakieś podpowiedzi co można by lepiej?
No nie wiem?
Ogólnie rzec biorąc, panorama poprawnie sklejona
W prawym końcu, niepotrzebny polbruk. Niebo nieciekawe, w ogóle pora dnia wydaje mi się nieszczególna. Może ciut wcześniej, gdy jeszcze słońca jest więcej (teraz jest za dużo cieni) albo trochę później, gdy już się trochę ściemni (może światła dodadzą uroku).
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
po przerwie kilka jesiennych kolorków - wreszcie ciut słońca wyjrzało![]()
za bardzo ta skóra na twarzy skorygowana na 55
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
fotka 39. tuz przed skokiem...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Co do portretu od razu widać nieostrośćWidoczki fajne pasuje obróbka jaka została zastosowana
![]()