1, 4 - super widoki![]()
1, 4 - super widoki![]()
mój wątek tutaj >>>klik<<<
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Super maluch i fajny portret.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Super fotka i uroczy model.
Cieszę się już na spotkanie z Wami. Przyjadę z 8 letnią wnuczką![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
słuchajcie - potrzebuje porady - bo nie za bardzo jestem dobry w sprzęcie - udało mi się naprawić i (prawdopodobnie) sprzedać poczciwego e-500, potrzebuje przed następnym zlotem mieć coś "naszego" (co by Romek nie patrzył na mnie groźnie). Musi być leciutkie i fajniutkie - oczywiście po spotkaniu z Wami przyszła mi ochota na jakiegoś pena, ale z racji tego że mam dużą puszkę i ochotę na jeszcze jakieś obiektywy, to pewnie nie starczy kaski na rozwijanie dwóch systemów. Zresztą Gosia na hasło e-p3 powiedziała krótko: "spadaj".
Dlatego jest pytanie: czy XZ-1 stanowi dobre uzupełnienie dla mnie? - czy lepiej wybrać e-pl1 dual lub z 14-150? (cena fajna w OlyJedi).
mój wątek tutaj >>>klik<<<
A to wszystko zależy, do czego chcesz go używać - to bardzo fajny aparacik - z obiektywem odpowiadającym 14-54 z E-systemu, z dobrym światłem , świetną wydajną stabilizacją do zdjęć w pomieszczeniach i niezbyt rozległych planach zdjęciowych. W krajobrazie brakuje mu trochę rozdzielczości - jest mniejsza od tej z 4/3 i m4/3 + wbudowane odszumianie z powodu gęstej matrycy. podaj jakiego ftp, lub daj namiary na skype, jak masz znośne łącze podam Ci kilka RAW-ów. Jak nie chcę brać E-30 to chętnie go biorę ze sobą. A i widziałem z niego zdjęcia Romka1967 z Łeby na wydrukach 30 x 40 - niczego im nie brakowało.
Z EPL-1 możesz nie nadążyć za dzieciakiem z AF.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.10.11 o 22:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ezier masz uroczego bajtla.
Pozdrowerki
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7