Dobre to. Jakby fabuła była ciekawsza i bardziej interesująco opowiedziana byłoby jeszcze lepiej. Co do jakości zdjęć - ja nie mam zasterzeń- ale o makro nie mam zielonego pojęcia więc.......Ogólnie na plus.
Dobre to. Jakby fabuła była ciekawsza i bardziej interesująco opowiedziana byłoby jeszcze lepiej. Co do jakości zdjęć - ja nie mam zasterzeń- ale o makro nie mam zielonego pojęcia więc.......Ogólnie na plus.
Dziękuję wszystkim za uwagi te techniczne i mniej techniczne.
Muszę zasmucić niektórych kolegów z forumowego IRC-a, nie będzie scen erotycznych ani kamasutry i to nie tylko że w chwili obecnej nie ma żeńskich figurek, ale chociaż by dlatego, że takich scen w necie jest już i tak za dużo, poza tym miałem specjalną pomoc (o tym na końcu).
Fabuła jest jaka jest, miała być drobnym urozmaiceniem zdjęć a nie wątkiem przewodnim.Jeśli ktoś chciałby zrobić z tego komiks proszę bardzo.
Dziś zdjęcia na zewnątrz, przy świetle zastanym, w cieniu parasola.
18. Postanowiłem zakończyć tę sprawę. Uzbroiliśmy się i wyruszyliśmy....
19. Była duża obstawa, i mieli jeńców, koledzy zajęli się obstawą i
20.
21
22 i uwolnili jeńców
23. Mnie tym czasem czekała najważniejsza walka mojego życia:
24
25
26 Udało nam się odzyskać najnowszy model E-Systemu
Koniec..
27 a i jeszcze małe zdjęcie grupowe
i na koniec goście specjalni odpowiedzialni za charakteryzację i scenografie
28
29
Chyba mieli przy tym większą frajdę niż ja
Na tym raczej zakończę tą krótką serię, ma nadzieję że się choć troszkę podobało, oglądanie tego na pewno nie sprawiło wam tyle frajdy co mi zabawa z dziećmi.
Jak zwykle będę wdzięczny za wszelkie porady.
Fajne. Tym bardziej, że to zabawa.
Ciekawe kto teraz będzie focił relacje z meczu piłkarzyków (takie na sprężynkach). Kumpel miał świetną wersje bo te leciwe drewniane. Niektórzy wylatywali po strzale. Część była bez głów, a niektórych reprezentowały same nogi czy buty. Słowem okropnie zmasakrowane ale za to śmiesznie się grało.
Jest: Białkowy, amatorski system wyzwalania migawki OM-D E-M10 mark II + E-PM2 + mZD 14-42 IIR + mZD 17 f/1.8, mZD 45 f/1.8 + Marumi CPL DHG
Potrzeby: mZD 25 f/1.8, mZD 12 f/2.0, mZD 14-150 f/4.0-5.6 wszystko w srebrze
Marzenie: mZD 12-200 f/3.5-6.3 tylko szkoda, że czarnuch.
Oklaski dla Twórców! Podobało się bardzo, śledziłam każdy odcinek
Trudno mi to ocenić pod względem technicznym, bo głównie traktowałam to jako świetną zabawę, ale po pierwszych zdjęciach, kiedy zacząłeś pracować nad tłem i oświetleniem widać było zdecydowaną poprawę jakości...
Świetny pomysł.
Jako dziecko rozgrywałem z kolegami takie mecze. Braliśmy specjalne wydanie "Tempa" lub "Piłki Nożnej", np. z Mistrzostw Świata 1978, 1982, 1986, - były tam zdjęcia drużyn i nazwiska piłkarzy - każdy wybierał własną ekipę, nazywał "piłkarzyki" nazwiskami zawodników i do dzieła. Podania, strzały (nawet z główki), to były mecze. Niestety dziś chyba już nikt nie produkuje takich solidnych piłkarzyków jak kiedyś.
Przyznam, że bardzo chętnie obejrzałbym też fotosy z jakiegoś westernu. Swego czasu miałem całą gromadę kowbojów i Indian, a do tego prawdziwe, drewniane miasteczko z dzikiego zachodu z Saloonem, biurem szeryfa i innymi budynkami. Niestety po obdarowaniu jakiegoś dziecka słuch o miasteczku i "żołnierzykach" zaginął.
Przepraszam, za odejście od tematu.