Dzieki.
Ano 3 albo nawet 4
Na razie za krootko go mam by cos wiecej powiedziec.
Na ta chwile kilka spostrzezen:
AF - do du...
Menu - do du....
Matryca - mniam
Ergonomia - mniam
Mozliwosci podpiecia wszystkiego - mniam, mniam.
pozdro
Dzieki.
Ano 3 albo nawet 4
Na razie za krootko go mam by cos wiecej powiedziec.
Na ta chwile kilka spostrzezen:
AF - do du...
Menu - do du....
Matryca - mniam
Ergonomia - mniam
Mozliwosci podpiecia wszystkiego - mniam, mniam.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Menu do du... Hehe
Motylki zaprezentowały się b. sympatycznie - świetne kolory
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Śliczne te motylki. Czekam na kolejne![]()
Olympus OMD E-M5 II, M.Zuiko 12-40 mm F/2,8, HLD8G, Olympus E-510, ZD 14-42 mm, ZD 40-150 mm
http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=15182
"Szczęśliwe chwile to motyle".
Klasa fotki!
Nyny, świetne te dwie wrzuty ostatnie. soniacz fakt matrycę ma świetną, ech, nie mam w ogóle czsu teraz pofocić.
Nie odważę się zgadywać za jaką przyczyną pojawiła się ta nowa jakość, ale podoba mi się. Rozpiętość tonalna wydaje mi się niby skromna, posadowiona w high key, ale barwy oraz struktura skrzydełek i kwiatuszków wyszły - miodzik, aprobująco się patrzy na takie coś. Kroczek do przodu i to w jakiej strefie - najprzedniejszej.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 8.07.15 o 20:19
Jak sobie oglądam Twoje foty to mam mieszane uczucia. Z jednej strony nachodzi mnie chęć odwiedzenia jakiejś łąki w okolicach świtu, ale zaraz potem przychodzi refleksja, że się nie wyśpię, czas zmarnuję, a takich zdjęć w życiu nie zrobię![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Tam zara nie zrobisz, troche samozaparcia i sie da.
Fakt faktem, ze nie raz nie dwa wogle nie mam sil wstac, a potem jak juz sie zwleke to jestem pol dnia nieprzytomny.
Ale podpowiem, ze w okolicach wieczora tez mozna pochodzic i robale sa spokojne tak jak rankiem, wiec moze w ten desen pojsc.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Z dwojga złego wolę świt. W niedzielę umówiłem się na zdjęcia na 6 rano, wstane trochę wczesniej i poszukam robali, a później to już są tylko trzy możliwości:
1. nie znajdę i będzie spokój
2. znajdę i pstryknę, a wtedy:
a. chociaż jeden będzie rozpoznawalny, czyli zacznie mnie to bawić,
b. na zdjęciach będzie sam bokeh i tu już sytuacja jest trudniejsza, bo albo uznam to za sztukę, albo się zniechęcę
A dla Ciebie full podziw (mimo, że nie lubię żółtego), za opanowanie technikaliów też, ale najbardziej za pogodzenie fascynacji szybkimi samochodami z anielską cierpliwością do robali
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.