Dzięki
Gdyby ktoś chciał technikalii: epl1 z 14-150 i ep1 z samyangiem 7,5. Jutro wrzucę wybrane w hd.
Dzięki
Gdyby ktoś chciał technikalii: epl1 z 14-150 i ep1 z samyangiem 7,5. Jutro wrzucę wybrane w hd.
A tą nocną plażę czymś oświetlałeś, czy to efekt szczątkowego światła zastanego?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Świetne zdjęcia, przyjemnie się je ogląda.
Zazdroszczęi zdjęć i wycieczki.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widzę, że Punta de Jandia zdobyta.... Coraz częściej Polacy zamiast leżeć tylko na plażach wolą iść w te suche i gołe góry.
Jak widać warto!
Bardzo fajne foty, choć w paru miejscach wolałbym rezygnację z rybki na rzecz szerokiego kąta konwencjonalnego.
Sporo zdjęć z innej, nieznanej perspektywy.
Kolega zdaje się miał sporo czasu- ja niestety nie.
Widzę też chyba okolice El Cotillo.
Nocleg na plaży Cofete był?
3 bazy strzelnicze, kilka dział krótszego i dalszego zasięgu, amunicja, lasery, lodówa, van i...tzw. otrzaskanie.
W sumie zrobiłem cztery całodzienne wyprawy, jedna na Puntę (i tam znalazłem aż trzech turystów, zresztą Niemców), pozostałe były nieplanowane, czyli przed siebie, zwykle bez dróg i konkretnego celu, wszystko w południowej części wyspy. Byłoby tam chodzenia na miesiąc, ale nie ma tak dobrze - byłem tydzień.
Nocleg w hotelu, na plaży byłoby fajnie (nie raz tak spałem), ale noce chłodne, a sprzętu brak. Za to odwiedzałem ocean prawie codziennie przed północą, samotne pływanie przy księżycu ma swój smak
Jak ktoś lubi takie klimaty, polecam szukać promocji, można ze wszystkim zejść poniżej dwóch tysięcy. A jak ktoś jeszcze sobie znajdzie coś na miejscu, będzie taniej. Tylko ostrzegam - to nie są warunki jak w Tatrach - minimalna ilość szlaków, żadnych schronisk, nawet dróg nie ma - idzie się po kamieniach. Wysokości nie są duże (góra 800 metrów), ale względne są spore, do tego wiatr, słońce i sucho.
Cześć Janko! Powiem: piękne, ale ty i tak mi nie wierzysz ... a to 010209.jpg już cud, miód i orzeszki!!
Natomiast to 010106.jpg widziałbym z ND na dłuższym czasie z rozmytą wodą.
Pozdrawiam
Ja
P.S.
Nie linkowałem foty, bo nie wiem czy sobie tego życzysz.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.01.12 o 12:37
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Gdyby ktoś chciał przypatrzeć się z bliska zdjęciom, wrzuciłem duże:
http://as.elte-s.com/patrz/duze.htm