Piękne foty, a wierchy nad wyraz ostreA z targowiska też niczego sobie...
Piękne foty, a wierchy nad wyraz ostreA z targowiska też niczego sobie...
Ostatnio edytowane przez merti ; 19.10.11 o 00:39
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Seria, jak zazwyczaj, zacna - gratulacje
Tatrzaskie pozwoliłem sobie "powiesić" na tapecie kompa
aż zatęskniłem za górami
PS
no i się narobiło! pozazdrościłem autorowi tego wątku i jutro jadę w Karkonosze najprawdopodobniej Samotnia do soboty włącznie jeżeli ktoś będzie się wałęsał w okolicy do soboty wieczór - pifffko lub jakiś plener bardzo chętnie![]()
Ostatnio edytowane przez micky ; 19.10.11 o 16:07
Dziś znowu wędrowałem, tym razem na trasie Ochotnica - Jaszcze - Las Ustrzycki - Jaworzyna Kamienicka - Kiczora - Turbacz - Nowy Targ. 26 km bardzo jesiennego spaceru
http://as.elte-s.com/patrz/1148/01.htm
ależ piękne miejsca i to na dodatek w jesiennym przyodziewku co mnie szczególnie urzeka![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnie cudnie Ci się zmalowało, takie długogrające jest, znaczy patrzeć można i patrzeć...
Ja to tak prozaicznie- fajne błoto
...
no nic we mnie z romantyzmu
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ładne. Pozazdrościć ładnych okolic i umiejętności ładnego ich utrwalenia na zdjęciach.
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42