Strona 26 z 62 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 616

Wątek: Zdjęcia Muzykanta

| OlyJedi Awatar micky
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    A dziś zapraszam w Tatry na Kościelec. To była chyba ostatnia szansa rozsądnego wyjścia na ten szczyt w tym roku:
    http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/10/0.htm
    Ciekawostka - spora część ujęć przy 800iso (ep-1) ze względu na koszmarny wiatr i związane z tym ''rzucanie'' sprzętem.
    Fajne - jak zwykle, dla mnie kolory takie analogowe, zazdroszczę wyjazdu ta góra bardzo mnie jakoś hipnotyzuje już trzy razy robiłem podejście ale zawsze "coś" (pogoda, kontuzja) nie pozwalało mi na nią wejść chętnie podłączę się na taki fotograficzny górski wyjazd
    PS
    na moim PC na tapecie "wisi" Twoja piękna Dolina Gąsienicowa w zimowej aurze, przypomina mi o Kościelcu i inspiracji górami.
    Ostatnio edytowane przez micky ; 8.11.10 o 10:36

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez micky Zobacz posta
    Fajne - jak zwykle, dla mnie kolory takie analogowe, zazdroszczę wyjazdu ta góra bardzo mnie jakoś hipnotyzuje już trzy razy robiłem podejście ale zawsze "coś" (pogoda, kontuzja) nie pozwalało mi na nią wejść chętnie podłączę się na taki fotograficzny górski wyjazd
    Trzeba zrobić plener tatrzański, jak pamiętnego 2005 roku. Wtedy ostatni raz był z nami Słoń z grupy foto.cyfrowa, szlachetna postać kochająca góry. Pozostał w nich na zawsze niedługo potem.
    Tu powadzi:
    http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/05/30/1.htm

Już raczej sezon zamykamy, w każdym razie dla roztropnych. I tak listopad i granie to rzadkość klimatyczna. Tatry pozbawione są praktycznie śniegu więc jeszcze jest okazja wybrać się, jeśli nie tak wysoko, to na przełęcze. Rudość po prostu ogarnęła wszystko, w tym roku gratisowo dłużej...

| OlyJedi Awatar micky
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Jestem jak najbardziej ZA! u mnie ekipa się wysypała bo albo kariera, rodzina i góry to może ale ... do spa co do Tatr to kazdy ma miesca magiczne dla mnie to widok na DPSP ze Świstówki no cała "5tka" albo wejście do Dol Gąsienicowej, nie pamietam jaki to szlak- żółty? o ten http://tapety.grejt.pl/05/05094.jpg a w Tatrach Zach lubię Krzesanicę http://tapety.grejt.pl/05/05256.jpg fajnie jak by się zmówić na górski plener fotograficzny taki bez wyścigów na szlaku albo jakieś warsztaty i niekoniecznie w Taterkach ? Byłem w Karkonoszach zaraz po sylwestrze w pierwszym tygodniu stycznia schroniska świeciły pustkami może ktoś zainteresowany w sumie zostało ok2 miesięcy zamówimy pogodę i jazda!

wkleiłem linka z Twoich tapet ale nie wyszło?
    Ostatnio edytowane przez micky ; 8.11.10 o 15:06

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    wkleiłem linka z Twoich tapet ale nie wyszło?
    Niestety coś jest z friko, blokują się duże pliki z linków z for. ''Tapety'' dużo ważą, a że siedzę na swojej stronie grzecznościowo, to nie chciałem gigabajta (a będzie ze trzy jak już wszystko uzupełnię) sadzać znajomemu na głowie.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Dziś chcę zaprosić na, chronologicznie, trzy odsłony lasu, przesiadkę w Szopienicach oraz bardzo zimny dzień czyli podglądanie przez drzwi tramwajowe:

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Ostatnie najlepsze.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    "lepsza wydajność" ten szyld i chłopak w adidasach, świetne.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Dziś znowu zapraszam na bardzo śnieżne Tatry (w tym jedna panoramka z Grzesia nad Doliną Chochołowską):

| OlyJedi Awatar micky
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Zawsze miło popatrzeć na góry bo u nas tu nad morzem, w Szczecinie, to płaściutko Z pogodą chyba nie trafiłeś jakoś szaro wyszło?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Zawsze miło popatrzeć na góry bo u nas tu nad morzem, w Szczecinie, to płaściutko Z pogodą chyba nie trafiłeś jakoś szaro wyszło?
    Było generalnie szaro, choć nie zawsze, ale ja tak akurat lubię.