Strona 12 z 62 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 616

Wątek: Zdjęcia Muzykanta

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Ostatnio znalazłem u Ciebie, w wątku takie "kwiatki"
    Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Ale to są moje krzaki i mam do nich stosunek emocjonalny
    Rozumiem, że nie interesuje Cię, jakie emocje, Twoje zdjęcie wzbudza u "oglądacza". Ważne są emocje fotografującego.
    Za "chwilę", w wątku pojawia się pytanie:
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    ...czemu odmawiasz prawa do godnego istnienia zdjeciom, (celowo uzylem tego okreslenia ) ktore nie niosa w sobie zadnych emocji, tylko sa ich wynikiem?
    Twoja odpowiedź:
    Nie odmawiam. Po prostu nie chce mi się na nie patrzeć. Podobnie jak na etykietki na dżemie.
    Zupełnie nie rozumiem Twojego rozumowania: Twoje emocje warto pokazać, na emocje innych, nie chce Ci się patrzeć .
    Dla mnie, to co najmniej dziwne.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Zupełnie nie rozumiem Twojego rozumowania: Twoje emocje warto pokazać, na emocje innych, nie chce Ci się patrzeć. Dla mnie, to co najmniej dziwne.
    Dziwne? Ależ to najbardziej naturalne! Chyba dla każdego jego własne emocje są najważniejsze i nie jestem tu jakimś wyjątkiem. No dobra, nie dla każdego, niektórzy żyją emocjami innych (np. pół polski żyje emocjami bohaterów telenowel)

EuroLiberty
    Gość
    Dziwne? Ależ to najbardziej naturalne! Chyba dla każdego jego własne emocje są najważniejsze i nie jestem tu jakimś wyjątkiem. No dobra, nie dla każdego, niektórzy żyją emocjami innych (np. pół polski żyje emocjami bohaterów telenowel)
    Skoro liczą się jedynie Twoje emocje, po co tworzysz wątek, a w nim zapraszasz do oglądania swoich zdjęć? Jakiś absurd.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Dziwne? Ależ to najbardziej naturalne! Chyba dla każdego jego własne emocje są najważniejsze i nie jestem tu jakimś wyjątkiem.
    Przekonałeś mnie
    Nie będę się zastanawiał, jakie emocje towarzyszą Twoim zdjęciom.
    Pewnie Cię to nie interesuje, w końcu liczą się tylko Twoje emocje, ale przestanę zaglądać do tego wątku.
    Wesołych Świąt!
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    Skoro liczą się jedynie Twoje emocje, po co tworzysz wątek, a w nim zapraszasz do oglądania swoich zdjęć? Jakiś absurd.
    Tworzę wątek z czystej próżności (w skład której wchodzą czynniki takie jak chęć pochwalenia się konkretnymi pracami jak również możliwości podzielenia się jakąś tam wiedzą czy jej złudzeniem) jak również w celu osiągnięcia pewnego statusu społecznego i korzyści z tegoż idących (czysto towarzyskie, wymiana wiedzy po kontakty biznesowe). Fajne jest to, że kila osób to szalenie razi choć każdy, dokładnie każdy postępuje tak samo. No ale niewielu tego jest świadomych, a przyznać się do tego publicznie przychodzi już naprawdę nielicznym
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Przekonałeś mnie
    Nie będę się zastanawiał, jakie emocje towarzyszą Twoim zdjęciom.
    Pewnie Cię to nie interesuje, w końcu liczą się tylko Twoje emocje, ale przestanę zaglądać do tego wątku.
    Masz rację, nie interesuje mnie to. Dorosłem do szczerości jak i dystansu, przede wszystkim do siebie. I nie dziwi mnie to, że przesadzacie, ale tak jest, przesadzacie trochę zbyt poważnie traktując mnie i moje zdjęcia.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    .... każdy, dokładnie każdy postępuje tak samo. No ale niewielu tego jest świadomych, a przyznać się do tego publicznie przychodzi już naprawdę nielicznym

Masz rację, nie interesuje mnie to. Dorosłem do szczerości jak i dystansu, przede wszystkim do siebie. I nie dziwi mnie to, że przesadzacie, ale tak jest, przesadzacie trochę zbyt poważnie traktując mnie i moje zdjęcia...
    nie, nie kazdy, powiedzialbym nawet, ze wiekszosci obchodzi co czuja inni. moga odczuwac i ich to obchodzi. to sie nawet nazywa - empatia. a szczerosc nie ma z tym nic wspolnego. podobnie jak swiadomosc.
    ... I nie dziwi mnie to, że przesadzacie, ale tak jest, przesadzacie trochę zbyt poważnie traktując mnie i moje zdjęcia.
    eeee tam teraz ty przesadzasz raczej nie traktujemy cie powaznie
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    nie, nie kazdy, powiedzialbym nawet, ze wiekszosci obchodzi co czuja inni. moga odczuwac i ich to obchodzi. to sie nawet nazywa - empatia. a szczerosc nie ma z tym nic wspolnego. podobnie jak swiadomosc.
    Ależ ja tylko chciałem odpowiedzieć na pytanie, po co tworzę wątek ze swoimi zdjęciami. Myślę, że w mojej odpowiedzi jest odpowiedź chyba każdego, komu zadano by podobne pytanie (ostatecznie dowiedzenie się, co inni czują patrząc na zdjęcia jest jakby nie było, korzyścią - konkretną wiedzą z której można wyciągnąć wnioski).

| OlyJedi Awatar JacekO
    Mieszka w
    Radom
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ...... Jeden lubi w chmury się gapić, drugi jak woda kapie z kranu, a inny woli nosić brodę...

Naprawdę nie ma uniwersalizmu w fotografii.
    I niech tak zostanie.
    Wszystkiego najlepszego z okazji imienin i Wesołych Świąt.
    Pozdrawiam Jacek

E620+ZD14-42+ZD40-150

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez JacekO Zobacz posta
    I niech tak zostanie.
    Wszystkiego najlepszego z okazji imienin i Wesołych Świąt.
    I ja też wszystkim życzę co najlepsze i dystansu, i tolerancji, i spełnienia pragnień, także tych chłopięco - dziecięcych (i wcale nie mówię, że przytulić jakiś pachnący jeszcze styropianem aparat nie jest miło)

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    I ja też wszystkim życzę co najlepsze i dystansu, i tolerancji, i spełnienia pragnień, także tych chłopięco - dziecięcych (i wcale nie mówię, że przytulić jakiś pachnący jeszcze styropianem aparat nie jest miło)
    Dzięki! A ja życzę żeby ten wątek a przede wszystkim strona kręciły się długo i nieprzerwanie... Życzenia trochę egoistyczne bo po prostu lubię tam zaglądać i pogapić się w różne krzaczory...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook