Ciąg dalszy
Ciąg dalszy
Co ja mogę napisać: po prostu z dużą przyjemnością zaglądam do Twojego wątku.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
z ostatnich dwoch podoba mi sie to z pieskiem ma fajny klimat i przyjemnie sie ogladadrugie bez polotu, sama nie wiem czego mi w nim brakuje
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pies na posterunku jest super. Najbardziej mi się podoba.
Pies super klimatyczny![]()
Następna porcyjka
Ostatnie dwa bardzi fajnie klimatycznie...![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Świetne te Twoje klimaty... a 3 i 17 fan-ta-sty-czne!
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Fajne to zimowe, a piesek- smutne, szkoda mi psów na łańcuchach![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
13- pies przy budzie pilnujący domu w Twoim wydaniu to jakby protest i obrona psa. Ma wyraz i podoba się. 14- schody ładnie zbudowany kadr. 15- linia mostku jaśniejąca w kadrze ładnie prowadzi ale cel i boki jakoś zlewają się w tonacji przez co wzrok prowadzi się tylko po wspomnianej linii mostku. 16- odbicie drzewka w kineskopie wyrzuconym i przysypanym śniegiem świetne. Nasuwa mi się tutaj myśl o życiu martwych przedmiotów.
pozdrawiam Wiejo