Tu będą rzeczy nieco inne niż te, które wystawiam w galerii
Tu będą rzeczy nieco inne niż te, które wystawiam w galerii
Szczerzący zęby pies wnosi niesamowity klimat grozy. Dziecięce rowerki na iluzorycznym odludziu skąpane poranną mgłą. Oba świetne i o dużej mocy przekazu.
pozdrawiam Wiejo
Piesek jak kadr z jakiegoś horrorubardzo fajnie, zdecydowanie najbardziej podoba mi się z tej serii
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Kolejne inności
Bardzo klimatycznie. W dwójce nie pasuje mi kompozycyjnie ten słup na środku, ale i tak fajne.
Świetne klimaty. Obie wrzutki bardzo udane - klimatyczne, nastrojowe. Mam słabość do mgły i mglistych zdjęć.
A tak z ciekawości - dlaczego w jakiś sposób wydzieliłeś te zdjęcia i piszesz, że inne niż w Galerii? Nie chcesz mieć w Galerii takich ładnych zdjęć?
Mnie również podobają się te fotki, chociaż mam nieodparte wrażenie, że 2 i 3 widziałam tu gdzieś na forum. Bardzo podoba mi się 6, chociaż tak, jak Daniello przesunęłabym ten słup. I 5 też mi wpadło w oko, intrygująca ta drabina.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dziękuje za zainteresowanie.
Bufetowa, to są foty, które wypadły z alternatywnej, a ja chciałbym żeby jednak gdzieś tu były.Dlatego Agulka je już widziała.
Taka uboczna "tfurczość".
Drzewa we mgle świetne, pani idąca rankiem podobnie. Mgła znajdująca się na zdjęciach nadaje im swoisty klimat lekkiej tajemniczosci, ciszy. Kotek na płocie czekający na ptaszki sympatyczne. Twój wybór był taki a nie inny, ja w tym przypadku pokusiłbym się o poziomy kadr zostawiając po prawej sporo miejsca.
pozdrawiam Wiejo
mrocznosci panie nam przedstawiasz
mnie sie podobaja. drzewka we mgle jak najbardziej do straszenia niegrzecznych dziecito podejscie bardziej mi przyopomina ilustracje do jakiegos opowiadania, niz czyste fotografie. jednym slowem zbudowales klimat i nastroj, co latwe nie jest. swietna sprawa i dziwie sie, ze "mgla" wyleciala z alternatywnej jak napisales.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++