Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 101

Wątek: Zdjęcia Paluszka

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    5 jak dla mnie najlepsza z ostatniej serii. Jak dla mnie za ostre światło w 6 i 7 popracuj nad nim w PS

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witaj
    Opinia laika i początkującego amatora:
    1, 2 jakoś nie przyciąga wzroku na dłużej. Ale, ok przesłanie, jakie potem dopisałaś ma sens, czemu nie...ale trzeba było odbiorcę jakoś nakierować.
    3,4 bardziej podoba mi sięB&W, nie wiem czy dziewczyna pozowała, ale wyszło naturlanie - jakby czuła Twój wzrok na sobie i obróciła się.
    5 fajne, podoba mi się kontast reklamówki ze sklepu Next i babci sprzedającej kwiatki.
    6 jak 1 i 2
    7 MSZ najlepsze ze wszystkich. Bardzo mi się podoba, fajne kolory, świetnie wypatrzone. Przyciełabym jedynie dół odrobinkę.
    Pozdrawiam serdecznie
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Babcia sprzedająca bukieciki na zdjęciu 5 fajne. Reklamówki trochę psują odbiór ale takie czasy. Starsi państwo siedzący na ławeczce ciekawe bo może to romans. Na schodach fajnie kompozycyjnie i myślę, że jakby przyciąć je do kwadratu estetycznie by zyskało.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Na schodach fajnie kompozycyjnie i myślę, że jakby przyciąć je do kwadratu estetycznie by zyskało.
    Wiejo, to zdjęcie jest idealnie kwadratowe. 600x600 pixeli.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Awatar Paluszek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Forever_k3w Zobacz posta
    5 jak dla mnie najlepsza z ostatniej serii. Jak dla mnie za ostre światło w 6 i 7 popracuj nad nim w PS
    Pracowałam. Tylko że ja lubię takie ostre słońce.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez nataszach Zobacz posta
    Witaj
    Opinia laika i początkującego amatora:
    1, 2 jakoś nie przyciąga wzroku na dłużej. Ale, ok przesłanie, jakie potem dopisałaś ma sens, czemu nie...ale trzeba było odbiorcę jakoś nakierować.
    3,4 bardziej podoba mi sięB&W, nie wiem czy dziewczyna pozowała, ale wyszło naturlanie - jakby czuła Twój wzrok na sobie i obróciła się.

5 fajne, podoba mi się kontast reklamówki ze sklepu Next i babci sprzedającej kwiatki.
    6 jak 1 i 2
    7 MSZ najlepsze ze wszystkich. Bardzo mi się podoba, fajne kolory, świetnie wypatrzone. Przyciełabym jedynie dół odrobinkę.
    Pozdrawiam serdecznie
    Dzięki, to moje ulubione. Nie wiedzieć czemu ludzie wolą smutne, np. tę babcię nr 5.
    Jeśli chodzi o dziewczyny, to masz rację. Ona rzeczywiście się odwróciła, bo na nią patrzyłam. Coś takiego jest, że ludzie czują na plecach cudzy wzrok.
    PS. Zdjęcia, które zamieszczam, są z natury, nigdy ich nie ustawiam, a ludzi nie znam.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Babcia sprzedająca bukieciki na zdjęciu 5 fajne. Reklamówki trochę psują odbiór ale takie czasy. Starsi państwo siedzący na ławeczce ciekawe bo może to romans. Na schodach fajnie kompozycyjnie i myślę, że jakby przyciąć je do kwadratu estetycznie by zyskało.

No, z tym romansem... Fakt, z babci była gorąca sztuka. Taka troszku dominująca nawet.
    Ostatnio edytowane przez Paluszek ; 20.10.09 o 00:21 Powód: Automatyczne scalenie postów

Awatar Paluszek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    numer 8
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	pal8.jpg
Wyświetleń:	159
Rozmiar:	140,2 KB
ID:	24855  

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Paluszku moje ślepia nie dojrzały, że 7 to kwadrat więc przepraszam. Odnośnie babci to widać, że energia w niej kipi stąd taka a nie inna interpretacja. Zdjęcie 8 podoba się dość śmiałą interpretacją portretu z formą.
    pozdrawiam Wiejo

Awatar Paluszek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Paluszku moje ślepia nie dojrzały, że 7 to kwadrat więc przepraszam. Odnośnie babci to widać, że energia w niej kipi stąd taka a nie inna interpretacja. Zdjęcie 8 podoba się dość śmiałą interpretacją portretu z formą.
    Dzięki. Ta ósemka mi się tak przypadkiem pstryknęła, kiedy próbowałam jak to jest z biodra strzelać Prawdę mówiąc niezbyt byłam przekonana do tego zdjęcia.

Awatar Paluszek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Zdjęcie numer 09.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	pal_S7055455_01.jpg
Wyświetleń:	133
Rozmiar:	67,2 KB
ID:	24880  

Awatar Paluszek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    numer 10 - imprezka w parku i nr 11 - w ławrze

Nazwa:	pal_S7045256.jpg
Wyświetleń:	115
Rozmiar:	211,9 KB
ID:	24931   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	pal_S7055408.jpg
Wyświetleń:	118
Rozmiar:	108,5 KB
ID:	24932