5 jak dla mnie najlepsza z ostatniej serii. Jak dla mnie za ostre światło w 6 i 7 popracuj nad nim w PS
5 jak dla mnie najlepsza z ostatniej serii. Jak dla mnie za ostre światło w 6 i 7 popracuj nad nim w PS
Witaj
Opinia laika i początkującego amatora:
1, 2 jakoś nie przyciąga wzroku na dłużej. Ale, ok przesłanie, jakie potem dopisałaś ma sens, czemu nie...ale trzeba było odbiorcę jakoś nakierować.
3,4 bardziej podoba mi sięB&W, nie wiem czy dziewczyna pozowała, ale wyszło naturlanie - jakby czuła Twój wzrok na sobie i obróciła się.
5 fajne, podoba mi się kontast reklamówki ze sklepu Next i babci sprzedającej kwiatki.
6 jak 1 i 2
7 MSZ najlepsze ze wszystkich. Bardzo mi się podoba, fajne kolory, świetnie wypatrzone. Przyciełabym jedynie dół odrobinkę.
Pozdrawiam serdecznie
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Babcia sprzedająca bukieciki na zdjęciu 5 fajne. Reklamówki trochę psują odbiór ale takie czasy. Starsi państwo siedzący na ławeczce ciekawe bo może to romans. Na schodach fajnie kompozycyjnie i myślę, że jakby przyciąć je do kwadratu estetycznie by zyskało.
pozdrawiam Wiejo
Pracowałam. Tylko że ja lubię takie ostre słońce.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzięki, to moje ulubione. Nie wiedzieć czemu ludzie wolą smutne, np. tę babcię nr 5.
Jeśli chodzi o dziewczyny, to masz rację. Ona rzeczywiście się odwróciła, bo na nią patrzyłam. Coś takiego jest, że ludzie czują na plecach cudzy wzrok.
PS. Zdjęcia, które zamieszczam, są z natury, nigdy ich nie ustawiam, a ludzi nie znam.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No, z tym romansem... Fakt, z babci była gorąca sztuka. Taka troszku dominująca nawet.![]()
Ostatnio edytowane przez Paluszek ; 20.10.09 o 00:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
numer 8
Paluszku moje ślepia nie dojrzały, że 7 to kwadrat więc przepraszam. Odnośnie babci to widać, że energia w niej kipi stąd taka a nie inna interpretacja. Zdjęcie 8 podoba się dość śmiałą interpretacją portretu z formą.
pozdrawiam Wiejo
Zdjęcie numer 09.
numer 10 - imprezka w parku i nr 11 - w ławrze