Witam jakie firmy robią bardzo dobre filtry tyle tego że nie wiem jakiego producenta kupić.![]()
Witam jakie firmy robią bardzo dobre filtry tyle tego że nie wiem jakiego producenta kupić.![]()
Zależy jakie filtry.
Nakręcane czy systemu cokin, polar czy uv a może efektowne.?
Ale najlepiej to Heliopan , B+W, marumi, hoja pro , a w systemie cokin to HITECH i cokin.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Bardzo dobre filtry produkują w zasadzie wszystkie firmy produkujące filtry.
Twoje pytanie jest bardzo nie precyzyjne,ja zadam Ci podobne w treści : planuję kupić samochód ale to musi być bardzo dobry samochód a szkopuł w tym,że jest tyle marek na rynku,że nie wiem,która jest najlepsza.
Co mi doradzisz ?
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
kup taki jaki ci potrzebny tylko niekupuj samochodowego do paliwa bo sie moze nie nadawac i ma inne mocowanie mozna kupowac tylko takie co pasuja kolor jes niewazny duza role gra cena chociaz jesli to bedzie od jakiegos dziadka z niemiec co do kosciola jezdzil to mozesz barac w ciemno jednak na poczatek to polara kolowego i uv tylko nie zapominac mozesz o odkrecaniu przed foceniem![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
ja miałem np. polaryzacyjny Hoya HMC... bardzo dobrze się spisywał + nie był zaaaa drogi![]()
Olympus E-M5 + 12-50
Witam. Zamierzam zainwestować (nie dużo na początek) w system cokin, bo filtry kołowe mnie nie kręcą ;P a praca z nimi jest dla mnie raczej męcząca. W związku z tym mam zapytanie czy ktoś kiedyś miał do czynienia z filtrami firmy delta (fotozakupy.pl)? Czy są warte 35zł? czy to raczej strata mojego czasu i pieniędzy? I czy generalnie holdery i inne duperele nie oryginalne przypaszą ewentualnie do hi techa lub oryginalnego cokina bo czytałem, że niektórzy miewają z tym problemy.
Witam
a wystarczy użyć szukaj tak ładnie to jest opisane
polecam https://forum.olympusclub.pl/showthr...ighlight=cokin
Pozdrawiam
Karol