Foty z HK uberJak na filmach.
Foty z HK uberJak na filmach.
Zdjęcia z pogrzebu a raczej to czego się dowiadujemy z opisu - niesamowite. Miejskie foty - jak z Ameryki. Śledzę wątek z zaciekawieniem.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Historia z pogrzebem i zdjęcia - wstrząsające.
Piękna wyprawa, której szczerze zazdroszczę.
Piękne zdjęcia, opowieści.
Najlepsze jednak zostawiasz dla siebie i nie masz możliwoście podzielenia się tym z nikim innym, mianowicie wspomnieniami i odczuciami - czyli takiej bardziej duchowej sfery.
Stwierdzam że taka wyprawa mogłaby na mnie wpłynąć jak narkotyk - na pewno nigdy już bym nie planował normalnych wakacji/urlopu.
Naprawdę wątek się rozkręca. ;]
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zgadzam sie, wywoluje dziwne uczucia ale kazdy kraj ma swoje obyczaje, a widoki miejskie zajefajne. Widac ze duzo sie dzieje na ulicach i straszny koloryt z tymi reklamami. Jak wysoko byles w tych drapaczach - wysokosc i widoki ribia wrazenie. I czy trudno dostac sie na tkie punkty widokowe?
pozdrawiam robasss
Byłem tylko na 42 piętrze Bank of China Tower, czyli nisko, ale tu tych zdjęć nie ma. Te zdjęcia są zrobione z Wiktoria Peak, czyli wzgórza nad miastem, wiocznym na zdj. 48 np.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Niedaleko od jednego z najbardziej zaludnionych miejsc na ziemi, na sąsiedniej wyspie (administracyjnie pod władzą HK) Lammie można mieć do dyspozycji przepiękną plażę wyłącznie dla siebie.
51.
52.
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 20.09.09 o 21:22 Powód: Automatyczne scalenie postów