tylko z solidnym komentarzem zdjęcia![]()
tylko z solidnym komentarzem zdjęcia![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciekawy zwiastun. Dzieciaki jakby lekko zdziwione ale też i przyjemne w odbiorze. Masz we mnie stałego gościa w wątku i to głodnego dalszej części.
pozdrawiam Wiejo
Obie bardzo fajne foty. Ja nie mam parcia na oglądanie dużych setów zdjęć, byleby foty były dobre, a te są. Czekam na kolejne, pewnie jutro![]()
zdjęcia ładne, wolę właśnie tak, mniej a dobrze.
Tyle, że ja bym chciał więcej opisu.
Jak nie chce ci się pisać to wstawiaj do galerii![]()
Pozdrawiam
Taki wątek zobowiązuje. Gdyby jego tytuł brzmiał "Moje portrety" to można dawać jedno czy dwa zdjęcia dziennie. To jednak jest wątek mówiący "tu zobaczysz zdjęcia z wyprawy", więc podanie dwóch zdjęć - na dodatek portretów dzieci - jest jakby... skąpstwem?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Spoko, opisy bedę pisał dłuższe, jednak jedno, góra dwa zdjęcia dziennie będą. Przyjechałem i mam na karku egzamin z matmy, więc naprawdę nie mam czasu na wybieranie zdjęć. Na razie w dalszym ciągu będę prezentowal zdjęcia Tybetańczyków zamieszkujących Litang, opiszę także niezwykły pogrzeb w jakim uczestniczyłem.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Może kwestię ilości zdjęć rozwiąż tak, że będziesz wrzucał rzadziej, ale materiał bardziej obszerny ukazujący jakieś ciekawsze miejsca bądź wydarzenia.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Uaa na taki watek czekałem
Już się doczekać nie mogę.