....im wiecej ogladam tym bardziej Ci zazdroszcze.......
Azja to moje marzenie...![]()
....im wiecej ogladam tym bardziej Ci zazdroszcze.......
Azja to moje marzenie...![]()
Dzieci grające w jakąś grę na 137 a później dorośli. Zjęcia przedstawiające uliczki miasteczka i toczące się na nich życie. Piękne plenery z parku gdzie woda i wodospady są niezwykle malownicze. Monumentalne kamienne rzeżby z muzeum sprawiające ogromne wrażenie. Z wielką przyjemnością przeglądam.
pozdrawiam Wiejo
Wodospad - przecudny
Na 146 kombinowałeś coś z kolorami czy ta woda naprawdę ma taki kolor![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Czy będzie okazja obejrzeć zasyfione Jangcy, może i tamę?
było sobie życie
Przeglądam wątek regularnie, ale ciekawa jestem co z zaćmieniem słońca?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Te widoczki - świetne.
Piękne miejsce.
Pozdrówka.
Zaćmienie było.... tyle, że za deszczowymi chmurami...Nie tym razem, eh...
Będzie okazja obejrzeć Jangcy, ale nie w rejonie Tamy Trzech Przełomów, gdyż tam nie byłem, a w jej górnym odcinku, Przełomie Skaczącego Tygrysa. Rozmawiałem z ludźmi, którzy byli na tej tamie i początkowo robi wrażenie, ale szybko się nudzi, ponoć 5 h trwa pokonanie wszystkich śluz i widać tylko beton, beton, beton....
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Tymczasem jeszcze kilka fotek z centrum starego Xi'an. Xi'an ma w centrum stare miasto o kształcie kwadratu 4x4 km i całość otoczona jest potężnym murem miejskim. W centrum znajduje się dzwonnica, tuż obok wieża bebnow, jest też dzielnica muzułmańska z największym w Chinach meczetem. Samo miasto, to kilkumilionowy moloch, stolica prowincji Shaanxi i dawna stolica Cesarstwa Chińskiego.
156. Fragment murów miejskich.
157. Widok z dzwonnicy.
158. Sama wieża.
159. Centrum Xi'an
160. Świątynia boga miasta czy jakoś tak
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 23.10.09 o 18:50 Powód: Automatyczne scalenie postów
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
fajny fragment tych murówreszta oczywiście też fajnie się tu zagląda