Ja na projekt 888 w zeszłym roku zaspałem, może na 999 będzie łatwiej...
toż to szatan!
a exif moze byc z adopcji?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ja pamiętam jak zeszłego roku na 8.8.8.. byłem w drodze do pracy, zdjęcie wykonałem w tramwaju na przystanku. Pamiętam to jak dziś, na pewno będę uczestniczył w 9.9.9... Ciesze się że jest trochę chętnych i myślę że będzie nas więcej![]()
Olympus E-410 /ZD 14-42mm / ZD 40-150mm / ZD 70-300mm / om 50mm 1\8f
Taaaaaa, a ja aparat wysyłam do wujka olka do serwisu![]()
Przypominam... za 2 dni DITL.
Kto może niech spróbuje wykonać zdjęcie dokładnie o godzinie 9:09:09. Komu się nie uda niech da fotografie z tego dnia.
Kto ma aparat w serwisie może sie posiłkować aparatem w komórce. Producenci zachwalają, że robią doskonałe zdjęcia. A producentom trzeba wierzyć
.
Jak ustalę gdzie to wrzucamy to dam znać w tym watku.
Ostatnio edytowane przez hades ; 7.09.09 o 12:48
Hades może warto zrobić próbę 8.09 o godzinie 8.09? Będziesz wiedział jak wielki rozmach ma akcja
Odrobinę offtopicznie, ale nie całkiem chciałbym ogłosić konkurs, na wymówkę, jakiej użyje hades nie wrzucając foty
Moja propozycja: "akumulator odmówił posłuszeństwa"
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 7.09.09 o 13:42
Diabolique, na ciebie zawsze możana liczyć. Dzięki za podtrzymanie wątku na powierzchni czyli na liście "Ostatnich postów".
Swoją drogą, kto będzie chciał niech się przyłączy. Diabolique, nas dwóch jak coś wstawi to już będzie więcej niż ja sam jeden.
Ale Diabolique ma racje... może faktycznie warto skonkretyzować co focimy tego dnia. Nie każdy musi mieć od razu pomysł, a chciałby wziąć udział w akcji. Chyba Kubi pytał o to co jest tematem?
Dla wszystkich niezdecydowanych i nie mających pomysłu podaje propozycje:
- "2009.09.09, 09:09:09 - świat wokół mnie". Tytuł banalny, ale fotografujemy najbliższe otoczenie, mniej więcej w podanym momencie. Banalnie, ale trzeba znaleźć wcześniej choćby w miarę poprawny kadr by wyzwolić migawkę w odpowiednim momencie.
- "2009.09.09 - zdarzyło się w tym dniu". Tytuł także nie powala, ale w tej kategorii mieszą się wszystkie zdarzenia dnia codziennego, zarejestrowane między godzinną 0:00:00 a 23:59:59, 9 września.
Życzę powodzenia w szukaniu kadrów.
Ostatnio edytowane przez hades ; 7.09.09 o 20:32