wstawię widok bez przeróbki tylko pomniejszony i wyostrzony
wstawię widok bez przeróbki tylko pomniejszony i wyostrzony
E-510, dual kit, Sigma 135-400, Helios 44M-4, Slik PRO 500DX, kilka drobiazgów... Marumi DHG, ND0,6 i 0,9 SOFT HITECH
Mam wrażenie, że trochę przeostrzony.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kolejne wariacje widokowe...
E-510, dual kit, Sigma 135-400, Helios 44M-4, Slik PRO 500DX, kilka drobiazgów... Marumi DHG, ND0,6 i 0,9 SOFT HITECH
Podoba mi się 11. bardzo fajny kadr, jak tak patrzę i patrzę to wydaje mi się, jakbym tam była i czuła tą przestrzeń i wiatr. Jeśli to jest hdr, to podoba mi się tym bardziej, bo zrobiony jest ze smakiem. Powiedziałabym, że jest przeostrzone to zdjęcie, ale mimo to jest przyjemne w odbiorze.
A ostatnie w moim odczuciu jest za zimne. Dałabym trochę cieplejszy wb. No, ale to już jest chyba tylko i wyłącznie kwestia gustu.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
10- bardzo fajne zdjęcie, tylko za grizzem- paskudna jakość. 11 też niezła.
w 10 troszkę przesadziłeś w PS ale to też może być kwestia mojego monitora11 całkiem niezła
![]()
Czy używałeś jakichś filtrów przy 13? Trochę MZ za ciemno i niebo za niebieskie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki wszystkim za opinie,
helmuth - w 13 używałem połówki szarej Hitecha 0,9 z łagodnym przejściem a potem to Gimp
podoba mi się 13, tylko szkoda gałęzi w PD![]()
Kolejny widoczek tym razem starorzecza, która wersja jest lepsza?
Ostatnio edytowane przez robcio_wisnia ; 13.09.09 o 20:37