Najlepsze 2 i 5. 1 by była najfajniejsza, tylko ta poważna mina. Nr 3 jak dla mnie zbyt posterowate. Wolałabym mniej obróbki.
Najlepsze 2 i 5. 1 by była najfajniejsza, tylko ta poważna mina. Nr 3 jak dla mnie zbyt posterowate. Wolałabym mniej obróbki.
Dzięki dzięki
Dziś trochę nieśmiało chciał bym wam pokazać próby z mojej pierwszej "studyjnej" sesji. Była to szybka sesja bo mieliśmy tylko pomieszczenie na 1,5h a trzeba było się rozstawić i poskładać w tym czasie;( Było mało czasu na eksperymenty. Będę wdzięczny za uwagi![]()
Ps. Osoby na zdjęciach zajmują się tańcem więc niektóre pozy mogą się wydać "nietypowe''
Część pierwsza:
o jaa, ja tam się nie znam technicznie na zdjęciach studyjnych ale podobają mi sięMZ dobra wrzuta
![]()
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ja też się nie znam, ale dla mnie nr 2 i 4 rewelacja
Fajnie! Jestem w tej kwestii amatorem, więc bierz to pod uwagę.
Na 2 biała koszulka dziewczynki zlewa się strasznie z tłem i wygląda jakby nie miała biodra, no i na czole poświecone chyba za mocno
Na 4 dziewczynę dałbym trochę do przodu. Według mnie nie wykorzystałeś całego kadru. Pozy super
Na 5 cień za typkiem jakiś dziwny. I uciąłbym troszkę dołu.
Poza tym fajna sesyjka. Gratuluję. Mi sie podoba.
Pozdrawiam
Ostatnia wrzyta studyjna bardzo udana MSZ. Szczególnie w oko wpadły mi 2 i 4
No, no... Forever, coraz lepiej Ci idzie![]()
Ogólnie bardzo na tak. Pomysł na wykorzystanie pewnych układów, póz tanecznych bardzo fajny. Tylko to stockowe światło nie podoba mi się.
Pozdrawiam, Jola
Pozdrowka, ogladnalem sobie watek i naprawde jestem pod wrazeniem
Ostatnio edytowane przez Czaroz ; 18.06.10 o 23:41
Dziękuje wam za szczere opinie![]()
Jolu w przyszłości poeksperymentuje ze światłem
![]()
Dziękujeto znaczy że jakiś postęp udało mi się zrobić
Dziś część druga z tamtej sesji :
1. Cała grupa razem
2.Ania podczas rozmowy z mamą
3.Pół serio pół żartem (Czaroz może tu wyszedł lepiej)
4,5,6 Damian (nauczyciel)
7. Ania
Liczę dalej na szczerość![]()
Obydwie ostatnie Twoje prezentacje studyjne bardzo się podobają. Mają dużą swobodę, są naturalne, przyjemnie emanują i jakże jako studyjne są odmienne.
pozdrawiam Wiejo