Dziś zdjęcia Pani KlaudiA ciuchy uszyła Agnieszka Michalska
![]()
Ps wiem że szkoda na pierwszym nieba ale mi się zdjęcie podoba![]()
Dziś zdjęcia Pani KlaudiA ciuchy uszyła Agnieszka Michalska
![]()
Ps wiem że szkoda na pierwszym nieba ale mi się zdjęcie podoba![]()
Fajna sesyjka bo fajna Pani KlaudiaNajbardziej podoba mi się dwójeczka. W 1 faktycznie niebo nie wyszło najlepiej a w ostatnim przy tej pozie dziwnie wyszła szyja. Mimo wszystko miło się ogląda
![]()
hmmładna pani? ładne foto? no nie wiem. Pozytywnie to odbieram lecz z dystansem. Faceci patrząc na foto kobiety patrzą na kobietę, a nie na fotografa.
po piwie, głowa boli
Czworka oraz piatka bardzo fajne fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pani Klaudia wygląda bardzo sympatycznie, co jest Twoją zasługą.
Mnie najbardzie podoba się czwóreczka.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ok, nie będzie słodzenia
Modelka śliczna. Najbardziej chyba podoba mi się zdjęcie nr 2.
Wypalone niebo nie przeszkadza mi aż tak bardzo, jak zielony trójkąt na trzecim tnący szyję czy konary wystające z głowy na czwartym. Wiem, wiem, nie jest łatwo. Ileż ja takich zdjęć wywaliłam po moich próbach, a potem popełniałam i pewnie popełniam te same błędy ponownie. Ale w takich sytuacjach powtarzam sobie teraz jak mantrę: pamiętaj o tle, pamiętaj o tle.
Pozdrawiam, Jola
2-mnie sie podoba tylko wiecej nog bym dal
3- cos tej foty nie czuje, ale pozytywnie raczej ja odbieram
4- ... ten przeswit(?) na ustach troche drazni
5- nie mam zdania, jakos mi sie malo podoba
To tyle, ale sesja chyba udana, zawsze to doswiadczenie i zabawa![]()
W sumie Jolly wszystko powiedziała.
Najbardziej podba mi się Klaudia w wydaniu nr2. Ładne światło, miękko i ładne kolory.
A najmniej do mnie przemawia 5. Na tym zdjęciu Twoja śliczna modelka niestety nienaturalnie wyszła za sprawą sztucznej msz pozy.
Ale ogólnie coraz lepiej![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dziś mam dla was już znanego wam latlerka Killera i młodego kota DiegoWesoło jest
i jeszcze trzy![]()