Ładne ostatnie uspokajające takie, no i takie windowsowe, chodzi mi o nasycenie i kontrast.
Generalnie bardzo udane![]()
Ładne ostatnie uspokajające takie, no i takie windowsowe, chodzi mi o nasycenie i kontrast.
Generalnie bardzo udane![]()
Dzięki że zaglądaciePogoda nam się poprawia, więc chce pokzazć kilka zdjęć Ani
![]()
witaj. Nie znam się na takich zdjęciach, ale popróbuję co nieco powiedzieć
MSZ na 1. mina przedstawia zniechęcenie i nie wiem czy nie za wąsko kadrowałeś. Mi przeszkadza trochę, że łokcie tak prawie na styk i chyba delikatnie leci w prawo.
2. nienaturalnie ułożona Ania. Wydaje mi się jakby miała za chwilę spaść.
3. Bardzo mi sie podoba. Może obróbki troszkę za dużo, ale wg mnie najlepsze
4. nie wiem co napisać, chyba może być
5. też bardzo fajna, brakuje mi chyba uśmiechu
To tylko moje amatorskie "widzi mi się"
Pozdrawiam
Z tej porcji zdjęć najbardziej podoba mi się 3 i 5. Zastanawiam się jakby wyszła 3 gdyby Ania siedziała przodem do Ciebie. W 5 brakuje właśnie uśmiechuNie wiem też czy to kwestia obróbki ale odnoszę wrażenie jakby niebo było "podmienione". Co do 4 to albo bym nie ucinał nóg albo jeszcze przyciął do miejsca, w którym opiera się o nie dłoń. Następny razem poproś Anię by bardziej się uśmiechała
![]()
Ania niestety wygląda jak byś ją batem do pozowania zapędził. Trochę uśmiechu by nie zaszkodziło.
A z tej serii 3 najbardziej przypadła mi do gustu.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
No właśnie gdzie uśmiech ?modelka wygląda jakby była na Ciebie zła i znudzona sesją
3 bardzo mi się podoba
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Możecie mi uwierzyć na słowo że bez uśmiechu lepiejChoć na pierwszy rzut oka może wydawać się inaczej
![]()
Na słowo to sam sobie nie wierze. Pokaż!![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Trzecie najbardziej sie podoba i ma tu dość duże znaczenie obróbka. Pozostałe w miarę poprawne i przychylam sie do głosów, że poważna mimika modelki nie dodaje blasku zdjeciom.
pozdrawiam Wiejo