Próba lampy w "plenerze" (opuszczony budynek) Dyfuzora jeszcze się nie dorobiłem ale skonstruowałem coś z białej karti papieru i nie było źleCoś trochę odjechanego w obróbce, ale chciał bym znać wasze zdanie na ten temat
![]()
Próba lampy w "plenerze" (opuszczony budynek) Dyfuzora jeszcze się nie dorobiłem ale skonstruowałem coś z białej karti papieru i nie było źleCoś trochę odjechanego w obróbce, ale chciał bym znać wasze zdanie na ten temat
![]()
Zwróciłam uwagę na dwie rzeczy w tym zdjęciu:lewa noga dziewczyny, przez to, że ustawiona wzdłuż osi obiektywu, skróciła się niemiłosiernie i wygląda jak kikut; i jeszcze czarny sweterek na moim monitorze nie ma żadnych szczegółów - no ale to może być kwestią moich ustawień monitora. Sposobu obróbki nie umiem wybrać jednogłośnie (). Zdjęcie nasuwa mi na myśl "Cześć, Tereska".
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Kwestia monitora, u mnie szczegóły sąTwoje odczucie "cześć Tereska " jest trafne
O to mniej więcej mi chodziło
![]()
Witaj, u mnie na sweterku też nic nie widać, może kwestia sweterka że tam nic nie maNie obraź sie Ty i modelka ale mi to wygląda na galerianke.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
modelka oglądała zdjęcia?
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
Z daleka patrząc widzę normalnie szczegóły na kołnierzu, patrząc z bliska to i na rękawieEfekt zamierzony i spełniony, tj. nie miało budzić reakcji typu ładnie słodko.... zdjęcie miało mieć specyficzny klimat. Tak widziała a co
??
Z tych dwoch fotek jezeli chodzi o swiatlo to 2. na tak.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Moje zdanie na ten temat?
Świetnie, jest klimat.
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Jaśniejsza wersja bardzie mi się podoba. A poza tym fajny klimacik, zadziorny taki. No jedynia ta poza dziewczyny nie bałdzo.![]()
Pozdrawiam, Jola