Po małej przerwie wracam do portretówŚwierzynki
Co o nich myślicie ?
Po małej przerwie wracam do portretówŚwierzynki
Co o nich myślicie ?
Tęczówki i źrenice się zlewają.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak, Beata ma brązowe oczy, mało odcina się źrenica, szczególnie widoczne jest to na czarno białym zdjęciu. Na pierwszym i ostatnim mam wrażenie, że stałeś trochę za blisko z aparatem, bo postać jest przerysowana: nos na pierwszym, głowa na ostatnim. Tak mi się wydaje...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Beata ma bardzo ciemne oczy. Będąc z nią twarzą w twarz nawet trzeba się dobrze przypatrzećWięc proszę o wyrozumiałość w tej kwesti. Agulko co to znaczy przerysowane?
To przerysowanie o które mi chodzi najbardziej rzuciło mi się w oczy na ostatniej fotce: chodzi o stosunek wielkości głowy do reszty ciała; nogi i biodra wyszły na zdjęciu malutkie, szczuplutkie a głowa, ramiona są w porównaniu do nich za duże. Wydaje mi się*, że sylwetka nie ma proporcji.
Daleko oczywiście do efektu fiszaja, ale chodzi mi o przerysowania najbardziej charakterystyczne dla takich właśnie obiektywów.
*ale proszę fachowców o wyprowadzenie mnie z błędu, jeśli nie mam racji
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dziękuje Ci za spostrzeżeniaTakże chciał bym wypowiedzi jakiś fachowców i nie tylko
![]()
Kuba niezbyt fachowo ujęty i generalnie całkowicie zgadzam się z oinią Agulki więc nie będe sie rozpisywał. Dodam tylko, ze portrety mają w sobie sympatyczną nutkę wizualną.
pozdrawiam Wiejo
Wszystkim odwiedzającym mój wątek szczęśliwego Nowego Roku !!!
https://galeria.olympusclub.pl/thumb...php?album=4423
Tobie również Wszystkiego dobrego. A i zdania matury.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150