Dzięki za rady i udzielanie się wszystkim
Za radą dr_feelgood-a teksturka na małym kryciu![]()
Dzięki za rady i udzielanie się wszystkim
Za radą dr_feelgood-a teksturka na małym kryciu![]()
Siema
No dobra, moim zdaniem lepiej niż totalna biel.Ale nie będę sobą jak nie zapodam kilku uwag
1. nie jestem przekonany czy taki tynk to dobry wybór... nie wiem naprawdę, trzeba by poszukać i porównać kilka wersji. Proponuję maskę i rozmycie soczewkowe wartość cirka 7.
2. Panie Kochany, niedoróbki widaćna włosach, gumeczka na 3-7 px, powiększenie 500% i gumkujemy
na włosach i kancie buzi
Zgrabnie Ci to wyszło
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 7.12.09 o 17:03
Także moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepiej. Bardziej przyswajalne w odbiorze. Tekstura sporo dobrego wniosła. Fachowe oko dr_feelgooda wyłapało istotne niuanse. Prawda jest taka, na twarzy zauważyłem sam, ze tak lekka korekta by sie przydała, na włosach nie dopiero po wskazówce.
pozdrawiam Wiejo
Ja też włosów nie przyuważyłam, jednak co oko- to oko
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Pogoda lich na portretowanie to wygrzebałem coś z szufladyPierwsza próba HDR-u
co wy na to ?
Czemu tak niebiesko?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lepiej?
Strasznie niewyraźne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To jest "prawdziwy" hdr czy pseudo-hdr z jednego raw-a? Wydaje mi się , że w cieniach wyszła kasza![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA