Nie krępujcie się każdy może![]()
Heh No trochę głodem jej z oczu patrzy ale zmiana oczu całkiem zmieniła zdjęcie
Czy robiłeś coś jeszcze z twarzą oprócz oczu?
Podobają mi się wasze pomysły![]()
Nie krępujcie się każdy może![]()
Heh No trochę głodem jej z oczu patrzy ale zmiana oczu całkiem zmieniła zdjęcie
Czy robiłeś coś jeszcze z twarzą oprócz oczu?
Podobają mi się wasze pomysły![]()
Otworzylem oczy,podmalowalem delikatnie,wlosy przyciemnilem troche,uczesalem jej lewa strone,zlikwidowalem opuchniecie jej lewej dloni.W prawej opilowalem paznokcie i uzupelnilem poodpryskiwany lakier,poprawilem palce.Na twarzy jeszcze poprawilem kosci policzkowe,brode i nos.Wysteplowalem wystajaca bielizne.Dodalem blende i zmienilem oswietlenie na fotce.To wszystko-nic wiecej nie robilem.To wszystko mogliscie sami zrobic przed zdjeciem![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Oj Mirek Ty to jesteś magik!!!![]()
72- trzeba przyznać, ze kolor oczu ciekawy ale w odbiorze czuć sztucznością. Dłoń i czerwone paznokcie na tle twarzy w jakimś niezdarnym geście z włosami nie komponuja się z miłą twarzą. W tym zdjęciu jakoś na nie. Natomiast portret na 73 bardzo na tak. Uważam, że jest świetny i wszystko łącznie z rozwianymi włosami pięknie się układa. Do ideału brakuje spokojnego w miarę jednorodnego tła.
pozdrawiam Wiejo
73 by było całkiem fajne, tylko mnie osobiście razi to, ze twarz jej trochę za bardzo zmiękczyłeś, taki modelkowy efekt. Ale poza tym ok. Dziewczyna ma wyraziste oczy, ładne włosy i na innych zdjęciach kolor sweterka i czerwone paznokcie niepotrzebnie odciągają uwagę od twarzy. Na 73 to twarz widać wyraźnie i jest ok.
PS. Tam też cos majstrowałeś przy oczach? Takie jasne jakieś.
heh nie złota rączka a złota myszka :P
Dzięki za komentarzeDziś zdjęcie z przymrużeniem oka
Robione z soczewką+8
Co o tym myślicie? Na zdjęciu gwóźdź wbity w drzewo, będąc w lesie przez przypadek znalazłem dziwne drzewa w sumie 3, były powbijane w nie gwoździe i zastanawiam się o co chodzi
nie wyglądało to normalnie :P