Dzięki za komentarze i rady będę się starał na przyszłość z tym tłem![]()
Mam jeszcze coś z ostatniej serii pod waszą gilotynkę![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kolor oczu-podoba mi się.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
heh ani to ani toSzop
![]()
Hm... oczy... to ja będę pierwsza, która się wyłamie i powiem, że mnie nie przekonały
I jakość tego zdjęcia nie powala na kolana. Zdjęcie jest nieostre (sprawia takie wrażenie przynajmniej), miałeś włączoną stabilizację? (1/80 przy 142mm)
Też nie do końca pasuje mi to nasycenie, kolor tego swetra chyba jest bardziej malinowy (taki jak na q70) w rzeczywistości niż taki czerwony?
Nie pasuje mi też układ dłoni przy twarzy, z tymi włosami w ręku... nie wiem, przypominają brodę, a i też (o czym pisała Wanilia przy poprzednim zdjęciu) wpływają na kształt twarzy.
Trochę mam wrażenie, że złe technicznie zdjęcie starałeś się ratować programem... Ale oczywiście mogę nie mieć racji
No co tu dużo mówić, moim zdaniem miewałeś lepsze wrzutki![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Widziałem że jesteś w wątku to zaraz dostanę kawę na ławęheh krytyka niekiedy lepiej smakuje jak pochwała, kurczę żeby zrobić poprawne dobre zdjęcie trzeba się napocić
Dzięki wam za plusy i minusy
![]()
Wrzucę jeszcze jedno zdjęcie z pytaniem czy waszym zdaniem da się coś z tym zrobić??
Skoro Agulka mogla to ja tez.
Mine zmienilem troche na inna i swiatlo dodalem.
Moze jak glodno i ciekawie patrzy,a nie z ignoracja to jej lepiej do twarzy![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie