mam parę fajnych zdjęć żony. ale tylko dla tego, że ona nie wiedziała że je wogóle robię...![]()
mam parę fajnych zdjęć żony. ale tylko dla tego, że ona nie wiedziała że je wogóle robię...![]()
Nawet jeśli stoimy obok siebie, nie musisz widzieć dokładnie tego, co ja... Zapraszam do mojego wątku.
Witajciedzięki za komentarze z góry
Zostawiam do oceny moje ptaszki,żabkę i "zmęczonego kolesia" jakie są minusy i może plusy jak się znajdą. Jeszcze zdjęcie "BK" powiedzcie czy da się coś z tym zrobić na razie tylko kolory poprawiłem.
Witam.
W/g mnie zdjecia ptaków robione były przy zbyt ostrym świetle , wkradły sie szumy i przepały. Ale klimacik nadmorski jest super
Ze tez "zmęczonego kolesia" słoneczko nie obudziło
Co do tematyki ostatniej fotografii, to w naszym mieście są murowane wc dla psów , może przy okazji takowy obiekt sfotografuje
Podokuczałam Ci niecopozdrawiam i czekam na dalsze fotografie
![]()
Mewy na pierwszych dwóch to ciekawskie i śmieszne ptaki jak też i bardzo łakome. Może było lepiej wyczekać sytuację kiedy zaczną sobie wydzierać kąsek lub jak znajdzie coś do jedzenia i ma w dziobku. Żabka i bliki nie zatrzymuje wzroku. Leżący na ławce trudny do rozszyfrowania bo to może być zmęczony turysta jak i menel i ta niejednoznaczność tematu powoduje rozproszenie uwagi. Toaletka dla piesków ciekawostka ale bez odniesienia.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo: znalazłem coś takiego mewa z flądrom
Ann: dokuczaj dalej![]()
dorzucam jeszcze takie+ pytanie jak skadrować i czy statki u góry mogą być ?
Ostatnio edytowane przez Dawid ; 19.10.09 o 23:49
Jak dla mnie statki w tle jak najbardziej. Stanowią MSZ ciekawe tło, bo to wkońcu morze jest![]()
Popieram. Statki ok.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ostatnie zdjęcie też bym przekadrowała tak, jak Iszi mówił.
W zasadzie przekadrowałam i wyszło mi tak:
(usunęłam boję, bo jakoś tak kolorystycznie mi nie pasowała)
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.