piotrek204 a co E3 nie ma stabilnej wersji ?
Jeśli jest stabilna obecna to po co nowa ?
piotrek204 a co E3 nie ma stabilnej wersji ?
Jeśli jest stabilna obecna to po co nowa ?
/*...................*/
/* ...........................*/
No cóż wrażenia, czy potwierdzone doniesienia ?
Znam kilka osób z E3 i nikt mi o tym nie wspominał, więc to nie jest aż tak drastyczne ani powszechne jak to malujesz. Co nie znaczy, że problem nie występuję. Ja po prostu pierwszy raz o tym słyszę
/*...................*/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Kolega ktory ma 7D tez nie ma wspomnianego problemu.
Roznica taka ze Canon przyznal ze problem istnieje i obiecuje poprawe, w E-3 wiecej niz jedna osoba zauwazyla problem a firma milczy.
Dla pieniaczy wazne jest potwierdzone doniesienie, dla uzytkownika tez, jesli firma sie przyznala to oznacza ze sprawa bedzie musiala miec jakis final.
Piotrek...
Roznica taka ze Canon przyznal ze problem istnieje i obiecuje poprawe, w E-3 wiecej niz jedna osoba zauwazyla problem a firma milczy.
To jakaś żenada co piszesz, bez urazy. Co ma piernik do wiatraka. Ja myślę że Canon to zauważył i wie że to kwetia czasu aż wielu userów to zauważy. W innym przypadku też by milczeli, ale jak to dotyczy jakiś tam całych serii (a tak przypuszczam) to już nie mogą tego ignorować. W przypadku E3 osoby te powinny się zgłosić do serwisu i sprawdzić czy jest problem czy nie. Serwis Olka to nie to samo co Canona![]()
/*...................*/
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
dziś miałem 7D w łapach:
1. Leży lepiej niż 40D (dla mnie)
2. Wizjer wcale nie taki duży ale jasny
3. Ekran niby taki sam jak w moim D90 ale zdjęcia jakby miały lepsze kolorki tak na pierwszy rzut oka
4. af fajny ale za mało czasu
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Na canonboard rozwija się aferka z af...
pzdr