z regulaminu :
4.........Zawarte na witrynie informacje nie sa ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
10. Informacja o cenie ma charakter wiążący po potwierdzeniu jej drogą telefoniczną przez pracownika firmy Balta.
z regulaminu :
4.........Zawarte na witrynie informacje nie sa ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
10. Informacja o cenie ma charakter wiążący po potwierdzeniu jej drogą telefoniczną przez pracownika firmy Balta.
A czy ten kolega jest w stanie odnieść szybkość działania tego AFa do szybkości działania AFa w E-30 ??
Pytam, bo jestem bardzo zadowolony z działania AFa w E-30 a z uwagi na dostępność szkieł, których do Olka brakuje rozważam ten aparat jako kandydata na zamiennika E-30 w przyszłości...
Co by nie mówić, to konfiguracja AF wygląda dosyć ciekawie.
http://www.northlight-images.co.uk/c...d/af-modes.gif
Do zadnego olympusa nie porowna, ja moge porownac najwyzej do E-510
Pomiedzy 30D a 40D w af'ie byla spora zmiana, ja na AF z 40D nigdy nie narzekalem, jest swietny i nic wiecej mi nie potrzeba w tej dziedzinie. Jest blyskawiczny i celny.
7D ma unowoczesniona wersje AF'a z 1DmkIII, nie wierze by E-30 mialo lepszy. Plusem 7D bardziej odczuwalnym jest jego mozliwosc konfiguracji, dodajac inne ustawienia przy roznych pochyleniach aparatu. Trzeba na ten temat sporo poczytac w manualu.
Ja nie zmieniam, tylko rozważam (jeśli pojawiły by się możliwości finansowe), a nie AF jest powodem, tylko brak szkieł o ogniskowej ok. 100-400 (nie mówię po przeliczeniu, czyli 50-200 odpada) za kwoty rzędu 5-6 tysięcy złotych.
A zarówno w Canonie jak i Nikonie takie szkiełka są dostępne a oprócz tego są jeszcze do tych systemów szkiełka Sigmy np. w podobnych ogniskowych (Tamrona podejrzewam, że też). A do Olka kurka nic i nie spodziewam się, żeby się pojawiły (chyba, że Sigma cos ruszy w tym temacie)...