Mnie się nie podobają centralne kadry. Poza tym:
1- za jasne
2- nieostre
Najbardziej podoba mi się panoramka z powodu tych gwiazdek. Przyciąłbym z prawej przed lampą. Na przedostatnim ciekawa perspektywa, kładłeś się czy położyłeś parat?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1 zdjęcie było robione sp550 mojej dziewczyny, to było "poznawanie manuala", też sądze że za jasne. Na drugim zdjęciu ostrość nie jest genialna z powodu wiatru który bez przerwy machał tym kwiatkiem![]()
Co do przed ostatniego zdjęcia to położyłem aparat na ziemii.
Dzieki za spostrzeżenia!
pozdrawiam
Jedynka wygląda jakbyś pajączka lampą dopalił.
A reszta to tak jak pan Helmuth z Frankfurtu zapisał![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W rosiczce kadr jest centralny, niepotrzebnie weszło też to coś niebieskiego w prawym dolnym rogu. A co do ogniska, to odnoszę wrażenie, że jakby był ustawiony za chłodny balans bieli, ogień jest chyba trochę za zimny.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
oli czy ty kadrujesz zdjęcia na kompie? Czy cokolwiek z nimi robisz oprócz zamiany rozmiaru? Wydaje mi się, że zupełnie nic. Rzadko się robi foto, które się publikuje bez minimalnej nawet obróbki. Duże zabawy w PS przy zdjęciu są dla mnie już tworzeniem grafiki komputerowej...