Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: art de rue :)

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Set robi wrażenie, szacunek.

ps. do jakiego pisma te fotki?
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

push
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Kaz de Wro Zobacz posta
    Set robi wrażenie, szacunek.

ps. do jakiego pisma te fotki?
    dzięki wszystkim ze odwiedziny..

Kaz - foty do sklepu w którym będą ciuchy Sylwii - Wawa na Nowym Świecie..
    Żadne tam pismo.. Od początku do końca miało być w stylu publikacji z "I love fake" - dlatego parasolki i softboxy zostały głęboko w torbie

Fake to Fake - kicz to kicz - festyn to festyn - a jeśli bazar to tylko na ul. wałbrzyskiej

| OlyJedi Awatar tank_driver
    Mieszka w
    Phalsbourg / Francja
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Secik rewelacyjny, tylko tytuł koślawy.
    Pozwolę sobie wtrącić dwa słowa. Jeśli ma tytuł ma być a'la francuski to powinien brzmieć: L'art de la rue. "Art de rue" w języku francuskim znaczy mniej więcej tyle, co u nas "sztuk drogowcowy", zatem szkoda aby tytuł odstawał poziomem od reszty.
    Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych foto-sukcesów !
    Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
    http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
    Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !

kowalikster
    Gość
    Ciekawe i ładne. Oj ładne.

| OlyJedi Awatar m_kola
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tank_driver Zobacz posta
    "Art de rue" w języku francuskim znaczy mniej więcej tyle, co u nas "sztuk drogowcowy"
    Ależ to jest "sztuk drogowcowy"
    A tak serio, ciekawe zdjęcia, podobają mi się!
    Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
    Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..

push
    Gość
    Secik rewelacyjny, tylko tytuł koślawy.
    Pozwolę sobie wtrącić dwa słowa. Jeśli ma tytuł ma być a'la francuski to powinien brzmieć: L'art de la rue. "Art de rue" w języku francuskim znaczy mniej więcej tyle, co u nas "sztuk drogowcowy", zatem szkoda aby tytuł odstawał poziomem od reszty.
    Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych foto-sukcesów !

byłem 3 lata w marsylii - art de rue - to slang ;]

zerknij chociażby na okładkę fonky family [status złotej płyty] :
    http://www.krinein.com/img_oc/big/366.jpg

jak byk - art de rue - a może zupełnie co innego mieliśmy na myśli?

a może nie chodziło mi o "sztukę ulicy" a może w podręcznikach nie było napisane o wszystkim..?
    już na drugim forum mi ktoś to wypomina

w Polskim też masz różne "podbij na bajer" "pucuj się" "nawijaj makaron na uszy" czy zwykłe "strzelałem do modelki"... w sensie robiłem jej foty ? prawda?

| OlyJedi Awatar tank_driver
    Mieszka w
    Phalsbourg / Francja
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Push > dostrzegam odrobinę złośliwości w Twojej wypowiedzi ("a może w podręcznikach nie było napisane o wszystkim"), w związku z powyższym chciałbym Ci powiedzieć że mój post w żaden sposób nie był "wypominający" jak to nazwałeś. Wiem tylko że francuski jest językiem trudnym i sporo osób posługujących się metodą słownikową wpada w liczne pułapki. Jeśli jest ktoś, kto może pomóc - do tego za zupełną darmochę, to wypada się cieszyć. Chciałeś slangiem - nie ma sprawy, Twoje prawo.
    Niemniej jestem zaskoczony Twoim "tonem"... Trochę dystansu by się przydało, jesli byłeś trzy lata w Marsylii, to powinieneś wiedzieć jakie to jest w życiu przydatne.
    Salutations !
    Ostatnio edytowane przez tank_driver ; 17.08.09 o 08:29
    Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
    http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
    Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Jak dla mnie bomba. Ciekawa kolekcja, a zdjęcia podkreślają tą osobliwość.
    MK

push
    Gość
    Push > dostrzegam odrobinę złośliwości w Twojej wypowiedzi ("a może w podręcznikach nie było napisane o wszystkim"), w związku z powyższym chciałbym Ci powiedzieć że mój post w żaden sposób nie był "wypominający" jak to nazwałeś. Wiem tylko że francuski jest językiem trudnym i sporo osób posługujących się metodą słownikową wpada w liczne pułapki. Jeśli jest ktoś, kto może pomóc - do tego za zupełną darmochę, to wypada się cieszyć. Chciałeś slangiem - nie ma sprawy, Twoje prawo.
    Niemniej jestem zaskoczony Twoim "tonem"... Trochę dystansu by się przydało, jesli byłeś trzy lata w Marsylii, to powinieneś wiedzieć jakie to jest w życiu przydatne.
    Salutations !
    Tank źle odbierasz - celowo powstawiałem w tekst kilka ikonek <<< abyś wiedział że wszystko z przymróżeniem oka traktuję..

ogólnie nie mam melodii do jakiś takich "uniesień" - twoje zdrówko

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów