Strona 8 z 18 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 173

Wątek: O fotoziutkach, artystach i fotografii ślubnej

Awatar lennox
    Mieszka w
    krk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    A co do dyskusji o wyborze fotografa, to moim zdaniem najlepszym fotografem profesjonalistą będzie ten który w pełni zadowoli swoją pracą i Panne Młodą od cioci z ameryki ikogoś kto chce mieć dzieło sztuki. Istotne jest to żeby się po prostu dobrze dogadać. Wymagania z jednej a możliwości z drugiej strony, powinny być jasno określone. I nic na siłę.
    Ostatnio edytowane przez Karol ; 13.08.09 o 12:10 Powód: Wydzieliłem, co istotne dla tego wątku
    Błogosławiony który nie ma nic do powiedzenia i pomimo to milczy.

E-510#ZD 14-42#ZD 45-150#SanDisk 4GB ExIII#xD 1GB#kilka szkieł pod M42

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    zawsze mozesz wybrac z okolic bliższego Ci fotografa www.fotograf-wesele.eu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez black_bird Zobacz posta
    zawsze mozesz wybrac z okolic bliższego Ci fotografa www.fotograf-wesele.eu
    Skoro już offtopujemy na całego... black_bird - jak oceniasz ten serwis? Ja mam z niego dwa zlecenia w tym roku - nie wiem czy to dużo czy mało...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    my kilkanascie od zeszłego roku, w sumie oceniam dobrze, przynajmniej nie topię kasy w ciemno w reklamie ...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez black_bird Zobacz posta
    my kilkanascie od zeszłego roku, w sumie oceniam dobrze, przynajmniej nie topię kasy w ciemno w reklamie ...
    Niby tak, ale 150 PLNów to i tak dość sporo... ja musze chyba zdjęcia poprawić, bo większość osób, które do mnie piszą z tego serwisu twierdzi, że na mojej stronie są o niebo lepsze niż w serwisie.

EuroLiberty
    Gość
    Artyści... buhahahahahaahahaha

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    sprzedam domenę fotoziutek.pl , chętni ?

Są fotoziutki, są przeginający artyści, i jest jeszcze miejsce na rzemiosło. To moje zdanie w tym temacie. Gdzie ja jestem, jeszcze nie wiem, pewnie bliżej fotoziutka, chce się doskonalić do dobrego rzemiosła.

Często młodzi jednak chcą mięć dokument. Najważniejsze chwile itd.
    Przykład błogosławieństwa. Wstaw do albumu jedno zdjęcie gdzie widać tylko jedną z matek pary młodej. Druga na 100% się obrazi. Wbrew pozorom trzeba zadbać o gości, przynajmniej tych najważniejszych. Rodzice, świadkowie, rodzeństwo. Wypadałoby żeby gdzieś się na zdjęciach przewijali.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Ale w czym problem?
    Zdaje się że kilka ofert to aparaty fabrycznie nowe.
    Kilka osób które zarabiają zdjęciami -przede wszystkim "kotletami"-zdecydowała się zmienić stajnię. Nie doczekali się od Olka puszki spełniającej ich wymagania, a czas to pieniądz.

Jak będzie wiećej posiadaczy puszek ze średniego segmentu, to i obiektywów przybędzie.
    Rozwój rynku wtórnego to ważna sprawa- brak obiektywów "z drugiej ręki" był zdecydowanie wadą a nie zaletą.
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra

| OlyJedi Awatar sn00p
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Moze sprzedaja bo przeczytali i przekonali sie,ze to nie aparat robi zdjecia.
    Stara śpiewka.
    O ile doskonale wiem o co chodzi o tyle nie przeceniałbym jej zasadności ...
    Jednak trochę aparat robi zdjęcia

//Edit.
    Cytat Zamieszczone przez Koriolan Zobacz posta
    Ale w czym problem?
    Zdaje się że kilka ofert to aparaty fabrycznie nowe.
    Kilka osób które zarabiają zdjęciami -przede wszystkim "kotletami"-zdecydowała się zmienić stajnię. Nie doczekali się od Olka puszki spełniającej ich wymagania, a czas to pieniądz.

Jak będzie wiećej posiadaczy puszek ze średniego segmentu, to i obiektywów przybędzie.
    Rozwój rynku wtórnego to ważna sprawa- brak obiektywów "z drugiej ręki" był zdecydowanie wadą a nie zaletą.
    Ooooo imho tutaj pies pogrzebany
    Ostatnio edytowane przez sn00p ; 29.09.09 o 13:10
    Mleko na gazie tylko czeka aż się odwrócisz ...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Hmm co do kotleciarzy to mogę się dowiedzieć w czym to E-3 jest za słaby? Jeszcze nie tak dawno ludzie pstrykali D200(nikt nie powie, że lepszy od E-3). Dzisiaj wielu pstryka aparatami na poziomie D90. Znajomy używa S5Pro.

W czym to E-3 jest gorszy? Przecież do ślubów nie używa się ISO 3200 a nawet gdyby to i tak TYLKO D700 itd. pozwalają na to.

Jeśli nie szumy to co? AF? E-3 ma jeden z najlepszych. Optyka? Poza bardzo jasną portretówką niczego nie brakuje tak na prawdę. 50tka macro sprawdza się wielu osobom znakomicie.

GO? raczej klienci nie szukają papierowej głębi, bo tak im artystyczna dusza nakazuje. Dla mnie większa GO to zaleta.