Ładne fotki, z pierwszej serii najbardziej podobają mi się nr 3 i 8. Z drugiej serii powaliło mnie zdjęcie ostatnie ze względu na to niebo![]()
Reszta związana z morzem taka sobie, w mojej ocenie. Przede wszystkim razi strasznie krzywy horyzont.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ostatnie zdjęcie ze względu na te chmury jest mi bardzo znane, już kilka razy sam złapałem za zdjęciu takie zjawisko. Jest to front deszczowy, a raczej skraj tego frontu. Posuwa się bardzo szybko, na sfotografowanie jest zaledwie kilka minut.![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Za pierwsze dzieki, od razu lepiej. Te pocztowki jakos nie bardzo pocztowkowe i mi nie pasuja. Z horyzontem trzeba bardzo uwazac, a ostatnie bomba - swietne chmurki.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Hehe wiem, te "pocztówki" to takie zwykłe pstrykane foty. Ale nie miałem więcej do pokazania z gat. "morskie" :P
@No-Shadow Kick
Fakt hehe ten horyzont możnaby pokazywac na szkoleniach pt."Jak nie należy tego robic"![]()
@MichelCat
Akurat ten front trwał troche dłużej. Choć szybko się rozsuwał. Akurat miałem szczęście i przybyłem w odpowiednim momencie by go uwiecznić![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Moim faworytem z tych trzech to 2.![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Drugie bardzo ciekawe kolory. Ale widac ze mozno kadrowane ale fajny panoramiczny efekt.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ciekawe i fajne zdjęcia. Moje ulubione to:
(1) - 8. "Wawel", ma coś w sobie, ma swój klimat a fotka jest świetna.
(2) - "Na zyczenie Vodnika"
(3) - "kolejna pocztówka", fotka trochę za ciemna ale chyba dlatego ma ten urok, ktory robi na mnie wrażenie...taka Polska rzeczywistość, którą oddaje kontrast między górą zdjęcia (słońce) a dołem (lekko niedoświetone postacie).
Ogolnie jest na co popatrzeć![]()
OLYMPUS C-4000+statyw Velbon
@Ola
Dzięki wielkie za słowa otuchy :P
Skoro jesteśmy przy falach to dorzuce jeszcze jedną wygrzebaną fotke![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D