Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 129

Wątek: wojciech_gd i olek e-520

| OlyJedi Awatar wojciech_gd
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Sesja z Martą na zbiorniku wodnym z początku XX wieku

28.
    29.

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Nie spać, oceniać i komentować bo nie wiem czy dalej iść w tym kierunku, czy coś drastycznie zmieniać.

a może taki eksperyment z kolorami? Agata:

30.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Gdyby nie włosy na twarzy na pierwszym zdjeciu, to by było chyba w miarę ok. Tak mi się wydaje, że chcesz pokazać na zdjeciu modelkę, ale jednocześnie wcale nie chcesz (takie pierwsze wrażenie z tych 3 zdjęć)

PS. Jeśli zachęciłeś tytułem "Sesja z Martą na zbiorniku wodnym z początku XX wieku"
    to czy nie warto pokazać Marty i tego zbiornika wodnego z początku XX wieku?
    Ostatnio edytowane przez Pietrucha ; 1.09.09 o 15:00

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    opis ze zbiornikiem specjalnie na dniach pewnie zamieszczę zdjęcie samego zbiornika, jeżeli będę miał siły by dojść do niego.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cześć wojciech_gd,

Przejrzałem sobie cały wątek i znalazłem dużo ciekawych zdjęć. Naprawdę wiele mi się podoba - twoje industrialne poszukiwania - bardzo przypadły mi do gustu.
    Z tych ostatnich - Efekty sesji z Agatą - no niestety jestem na nie. Pomysły były, ale realizacji troszkę zabrakło.

Marta na zbiorniku wodnym z początku XX wieku- muszę przyznać, ze to niezwykle cenna informacja, i zbiornik - fantastycznie przedstawiony

ale, wracając do zdjęć: BW mi się podoba, trochę prawe oko jakby odsłonić (post factum ) Kolor - bardzo ciepłe w barwach, ale kadr mało ciekawy.

30stka - tez mi osobiście kadr nie pasuje, a co do kolorów - to nie rozumiem, brakuje przecież ich, mamy tylko oko i trochę włosów, za bardzo wypalone wokół. Mam kiepski monitor, ale dodatkowo dostrzegam też jakieś 'ciurczenie' pionowe .. nie wiem, co to jest.
    Powiesz?

pozdrawiam,

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dobrze, to będę zamieszczał więcej w klimatach opuszczonych miejsc

Ostatnie zdjęcie to nałożenie na siebie dwóch fotografii, przez to taki wg mnie ciekawy kolorystycznie wyszedł efekt - zmniejszyłem tylko jego widoczność, ale i tak te paski po boku się przebijają lekko. Ale skoro jednak to nei to, to na pewien czas odpuszczę sobie takie eksperymenty

Dzięki za opinie!

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    A teraz panorama z 3ch zdjęć - to zdjęcie wymagało pewnego poświęcenia, do którego w sumie Marta mnie namówiła - w czasie jego robienia stałem po pas w zimnej wodzie stresując się, aby nie potknąć się o liczne kamienie w matnej wodzie mam nadzieję, że efekt się spodoba

30.

| OlyJedi Awatar rumi
    Mieszka w
    gorlice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    mnie sie podoba .. warto było, fajny pomysł i realizacja
    E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
    ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dzięki podobny stres związany z wodą miałem, gdy robiłem zdjęcia podczas powodzi w Gdańsku. Przechodząc ulicami po kolana w wodzie, nagle trafiłem w dziurę i zanurkowałem po pas do wody. Na szczęście w porę aparat uniosłem do góry, tak że nie zaliczył kąpieli Za to wszystkie dokumenty i komórka nie miały tyle szczęścia.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Mnie się podoba kadr (prawie ) i pomysł z tłem poza GO. Mam jednak zastrzeżenia do dołu- trochę ciasno, aż modelce niewygodnie siedzieć . Szkoda, że światło nie dopisało. Przydałoby się trochę słońca na modelce
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA