Nie spać, oceniać i komentowaćbo nie wiem czy dalej iść w tym kierunku, czy coś drastycznie zmieniać.
a może taki eksperyment z kolorami? Agata:
30.
Gdyby nie włosy na twarzy na pierwszym zdjeciu, to by było chyba w miarę ok. Tak mi się wydaje, że chcesz pokazać na zdjeciu modelkę, ale jednocześnie wcale nie chcesz(takie pierwsze wrażenie z tych 3 zdjęć)
PS. Jeśli zachęciłeś tytułem "Sesja z Martą na zbiorniku wodnym z początku XX wieku"
to czy nie warto pokazać Marty i tego zbiornika wodnego z początku XX wieku?![]()
Ostatnio edytowane przez Pietrucha ; 1.09.09 o 15:00
opis ze zbiornikiem specjalniena dniach pewnie zamieszczę zdjęcie samego zbiornika, jeżeli będę miał siły by dojść do niego.
Cześć wojciech_gd,
Przejrzałem sobie cały wątek i znalazłem dużo ciekawych zdjęć. Naprawdę wiele mi się podoba - twoje industrialne poszukiwania - bardzo przypadły mi do gustu.
Z tych ostatnich - Efekty sesji z Agatą - no niestety jestem na nie. Pomysły były, ale realizacji troszkę zabrakło.
Marta na zbiorniku wodnym z początku XX wieku- muszę przyznać, ze to niezwykle cenna informacja, i zbiornik - fantastycznie przedstawiony
ale, wracając do zdjęć: BW mi się podoba, trochę prawe oko jakby odsłonić (post factum) Kolor - bardzo ciepłe w barwach, ale kadr mało ciekawy.
30stka - tez mi osobiście kadr nie pasuje, a co do kolorów - to nie rozumiem, brakuje przecież ich, mamy tylko oko i trochę włosów, za bardzo wypalone wokół. Mam kiepski monitor, ale dodatkowo dostrzegam też jakieś 'ciurczenie' pionowe .. nie wiem, co to jest.
Powiesz?
pozdrawiam,
Dobrze, to będę zamieszczał więcej w klimatach opuszczonych miejsc
Ostatnie zdjęcie to nałożenie na siebie dwóch fotografii, przez to taki wg mnie ciekawy kolorystycznie wyszedł efekt - zmniejszyłem tylko jego widoczność, ale i tak te paski po boku się przebijają lekko. Ale skoro jednak to nei to, to na pewien czas odpuszczę sobie takie eksperymenty![]()
Dzięki za opinie!
A teraz panorama z 3ch zdjęć - to zdjęcie wymagało pewnego poświęcenia, do którego w sumie Marta mnie namówiła - w czasie jego robienia stałem po pas w zimnej wodzie stresując się, aby nie potknąć się o liczne kamienie w matnej wodziemam nadzieję, że efekt się spodoba
30.
mnie sie podoba.. warto było, fajny pomysł i realizacja
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Dziękipodobny stres związany z wodą miałem, gdy robiłem zdjęcia podczas powodzi w Gdańsku. Przechodząc ulicami po kolana w wodzie, nagle trafiłem w dziurę i zanurkowałem po pas do wody. Na szczęście w porę aparat uniosłem do góry, tak że nie zaliczył kąpieli
Za to wszystkie dokumenty i komórka nie miały tyle szczęścia.
Mnie się podoba kadr (prawie) i pomysł z tłem poza GO. Mam jednak zastrzeżenia do dołu- trochę ciasno, aż modelce niewygodnie siedzieć
. Szkoda, że światło nie dopisało. Przydałoby się trochę słońca na modelce
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA