Świetne zdjęcia, możesz napisać jakimi obiektywami się bawisz?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ach podobają mi się 4, 7, 9. Portrety nie, ale to kwestia kadrów.
Świetne zdjęcia, możesz napisać jakimi obiektywami się bawisz?
Ach podobają mi się 4, 7, 9. Portrety nie, ale to kwestia kadrów.
Ostatnio edytowane przez darkelf ; 15.08.09 o 01:44 Powód: Automatyczne scalenie postów
a co poprawić w kadrach portretowych?
zdjęcia robię kitem i paroma szkłami pod m42. Przeważnie helios i jupiter. Muszę coś porządniejszego zdobyć
a czasem nie tylko Olympusemtutaj moje próby z Zenitem ET:
15.
16.
17.
Ostatnio edytowane przez wojciech_gd ; 15.08.09 o 09:56 Powód: Automatyczne scalenie postów
15 swietna. zawsze sie zastanawialem, w ktorym momencie cialbym taki kadr, bo przeciez schody sie nie koncza rowno![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dziękiten kadr nie był cięty, a żeby je zrobić musiałem nieźle się wychylić. A przy 8. piętrze to już nie takie łatwe
15 i 16 mi się podoba.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Schody podobają mi się, jednak ja bym uciął po lewej ten "cień" i schody do czarnej poręczy.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
15 rewelacja![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
16 fota niby banalna, taki pstryk... ale jednak dla mnie ma coś w sobie.
Magia Zenita![]()