Na początek rzuca się w oczy że modelka chyba dość dobrze się czuła przed obiektywemOsobiście podoba mi się 3
Grizz fajnie podpowiada z kadrem, mogło by być ciekawie
![]()
Na początek rzuca się w oczy że modelka chyba dość dobrze się czuła przed obiektywemOsobiście podoba mi się 3
Grizz fajnie podpowiada z kadrem, mogło by być ciekawie
![]()
Witam.
Moim zdaniem za ciasno w 60 ,pozostałe bardzo sympatyczne.
Malo wiem o portetach, wiec zazwyczj sie nie wypowiadam, ale w tym wypadku instynktownie uchylam sie za 1 i 2. Ladnie, naturalnie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
dziękuję bardzo za opinie. niedługo kolejna sesja z tą dziewczynę, mam nadzieję, że równie dobrze wyjdzie
żeby odejść od portretów, coś z końca zeszłego roku:
63.
64 bardzo sympatyczne zdjęcie. Ogólnie twoja obróbka, tj bw bardzo mi się podoba![]()
Przywołany przez Autora piszę :64 i 65 podobają mi się --jakoś grafika tu nie razi (można to nawet nazwać high key)--Natomiast 66 mi nie pasuje pod względem tonalnym --może to sprawa także kompozycji. O ostatnim 67 trudno napisać coś sensownego (taki sobie pstryk za jasno odtworzony) --Ale nie bierz zbyt poważnie czyichś ocen i gustów...liczy się Twoje odczucie w końcu...pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 5.02.10 o 22:30
64. jak dla mnie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Patrząc na Twoje ostatnie portrety bardzo podoba mi sie sposób ujecia modelki, na każdym jest inna poprzez spojrzenie, profil. Ładnie prezentują się oczy, włosy, owal twarzy. To o czym napisałem wciąga ale nie jestem w sposób jednoznaczny zachwycony fakturą skóry twarzy. Z jednej strony nadaje, tak przez Ciebie przedstawiona jakąś subtelną czystość, z drugiej sprawia odrealnione wrażenie. Na pewno nie pozostawiają widza obojetnym.
pozdrawiam Wiejo