Twoje foty w galerii sa małe![]()
Twoje foty w galerii sa małe![]()
Trzyma się za obiektyw.
Reszta to przyzwyczajenie (parę dni i wszystko wydaje się być normalne).
Aparat leży "bombenfest" w dłoni w porównaniu do tradycyjnych lustrzanak (OM) czy innych dalmierzów.
W porównaniu do M8 z jej "wspaniałą" okleiną to co otrzymujesz w L1 to szczyt luksusu (tam aparat "jedzie" z ręki jakby był pomazany masłem.
więc...
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 7.08.09 o 17:44
Z doświadczenia potwierdzam, że aparat z dłoni sam się nie wysuwa. Co do używania korpusu w "boju", sprawdza sie bardzo dobrze. Szczególnie analogowe w stylu przełączniki trybu pomiaru światła i trybu seryjnego zdjęć/bracketingu.
Konkretna ceglówka z tego L1.
Rafał ale chyba dzięki przeciekowi kontrolowanemu, patrz tytuł wątku: "Panasonic L1/Leica D-lux 4" chcesz nam powiedzieć, że nabyłeś także tego kompakta ?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Jakoś trudno mi uwierzyć, że Rafał dołożył 1200 zł by wejsc w posiadanie aparatu z "gejowskim" znaczkiem![]()
Sprzedam Rikosia. I wtedy moja mała torebka fotograficzna będzie do moich potrzeb optymalna. Nic więcej do robienia zdjęć nie potrzebuję. Dobry aparat plus dwa dobre szkła plus flesh plus dobry gupi jasiek. To już będzie koniec moich fotograficznych zakupów. Porządnie rozkminię guzikologię moich nowych zabawek (z tym mam zawsze problem, straszliwie skomplikowane są współczesne aparaty) i skupię się na robieniu fot.
![]()
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 7.08.09 o 20:08